Tamayo Perry, Hawaii'de köpekbalığı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.


Tamayo Perry, Hawaii'de köpekbalığı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Tamayo Perry Pazar günü Oahu'nun kuzey kıyısında sörf yapmaya gitti. Aktör bir köpekbalığının saldırısına uğradı ve ölümcül şekilde yaralandı.

“Blue Crush” ve “Karayip Korsanları”ndaki rolleri


Sörfçü, cankurtaran ve aktör Tamayo Perry, Hawaii'nin Oahu adası açıklarında bir köpekbalığının saldırısına uğradı ve öldürüldü. Honolulu'nun deniz güvenliğinden sorumlu başkan yardımcısı Kurt Lager, düzenlediği basın toplantısında Perry'nin Pazar günü (yerel saat) sörf yaparken öldüğünü söyledi.


Perry aynı zamanda oyuncu olarak da çalıştı. Kate Bosworth'la birlikte sörfçü filmi “Blue Crush”ta görüldü. Kendi bilgilerine ve çeşitli medya kuruluşlarına göre Karayip Korsanları dizisinin dördüncü bölümünde küçük bir rol oynadı.


Honolulu Acil Servis sözcüsü Shayne Enright, 49 yaşındaki kişinin Pazar öğleden sonra Oahu'nun kuzey kıyısında köpekbalığı saldırısına uğradığını ve ölümcül şekilde yaralandığını söyledi. Kurtarma ekipleri onu jet ski ile Malaekahana Plajı'na götürdüler ve orada ölü buldular.


Yerel basında çıkan haberlere göre, saldırının ardından bölgede köpekbalıkları konusunda uyarı yapıldı. Honolulu Belediye Başkanı Rick Blangiardi sörfçünün ölümünü "trajik bir kayıp" olarak nitelendirdi.