Mustafa Sandal ile oğlu Yaman Alaçatı'da kitesurf yaptı.


Mustafa S<span>and</span>al ile oğlu Yaman Alaçatı'da kitesurf yaptı.

Çeşme’ye gelen Mustafa Sandal bu kez hem tatil hem de iş için burada olduğunu, konser öncesi ile oğlu Yaman Alaçatı'da kitesurf yaptığını söyledi.

Konser vermek için birkaç gün öncesinden ailesiyle beraber Çeşme'ye gelen Mustafa Sandal, objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcının oğlu Yaman ile birlikte Alaçatı'da deniz ve rüzgarın tadını çıkardı.

Mustafa Sandal, Sırp şarkıcı Emina Jahovic'le 2008'de hayatını birleştirmiş, oğulları Yaman ve Yavuz'un annesiyle 2018'de yollarını ayırmıştı.

Popçu, sosyetik güzel Melis Sütşurup ile iki yıl aşk yaşadıktan sonra 3 Mart 2022 tarihinde Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nde nikâh masasına oturmuştu.


A Milli Futbol Takımımız ile Hollanda arasındaki EURO 2024 çeyrek final maçı sonrası Alaçatı’da bir mekanda sahneye çıkan Mustafa Sandal, "Tam 90'a atacağız golleri. Ben de o karşılaşmayı izliyor olacağım. Maç sonrasında da muhteşem bir konser gerçekleştireceğiz” demişti.


Geçtiğimiz yıl sadece tatil için Çeşme’ye gelen 54 yaşındaki popçu, bu kez hem tatil hem de iş için burada olduğunu, konser öncesi kitesurf yaptığını söyledi.

Mustafa Sandal ile oğlu Yaman Alaçatı'da kitesurf yaptı!.

Baba oğul Çeşmede Kitesurf yaptı.

Mustafa Sandal konser için geldiği Çeşmede Kitesurf yaptı. Önceki gün Alaçatı gün High Tide Kite School Oğlu Yaman İle birlikte Kitesurf yapan Sandal, oğlumla birlikte yaklaşık beş senedir bu sporu yapıyoruz.


Ayrı ayrı denize giren baba oğul birbirinden ilginç yaptıkları sportif hareketler ile birbirleri ile yarıştılar. İkilinin keyifli anları objektiflere yansıdı.