Hugh Jackman ve Ryan Reynolds: Hollanda'nın Türkiye'ye karşı oynadığı Maçı canlı izlediler.


Hugh Jackman ve Ryan Reynolds: Holl<span>and</span>a'nın Türkiye'ye karşı oynadığı Maçı canlı izlediler.

Hollywood yıldızları Hugh Jackman ve Ryan Reynolds, Hollanda'nın Türkiye'ye karşı oynadığı Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçına katıldı.

Avrupa Şampiyonası maçlarında tribünlerdeki Avrupalı ??yıldızlar ve politikacılar alışılmadık bir görüntü değil. 42 yaşındaki Prens William bile İngiltere'nin İsviçre'ye karşı oynadığı çeyrek final maçında onurlandırıldı. Ancak iki uluslararası yıldızın kendi sahasında oynanan Avrupa Şampiyonası karşılaşmasına katılması beklenmedik bir durum.


Ryan Reynolds için “harika” bir futbol gecesi

55 yaşındaki Hugh Jackman ve 47 yaşındaki Ryan Reynolds, 24 Temmuz'da vizyona girecek yeni filmleri “Deadpool ve Wolverine” için şu sıralar tanıtım turundalar. Hollanda ile Türkiye arasındaki çeyrek final maçının 6 Temmuz'da Olimpiyat Stadı'nda, Hollywood yıldızlarının Berlin'de oynanması ne kadar da yerindeydi.


Hugh Jackman ve Ryan Reynolds, Hollanda'nın Türkiye'ye karşı oynadığı Avrupa Şampiyonası maçında.

Hem Jackman hem de Reynolds, ertesi gün Instagram'da stadyum ziyaretlerinin birkaç fotoğrafını yayınladılar. Başkentte bisiklet sürerken ve "Günaydın Berlin" diye bağırırken çekilen kısa bir klibini de paylaşan Jackman, "Daha yeni başlıyoruz, Berlin" diye yazıyor. Bu arada Reynolds, belki de biraz kontrolden çıkmış olan "Avrupa Şampiyonası maçında harika bir akşam"dan söz ediyor. Diğer şeylerin yanı sıra, Deadpool karakterinin görünüşe göre oyun topunu çalmaya çalıştığını gösteren resimler paylaşıyor. Ayrıca, başrol oyuncusu 28 yaşındaki Emma Corrin ve 55 yaşındaki yönetmen Shawn Levy'nin de stadyumda görülebildiği bir fotoğraf yayınladı.


Maç öncesinde MagentaTV'de 37 yaşındaki Kamila Benschop ile konuşan iki yıldız, Olimpiyat Stadı'ndaki atmosferden oldukça etkilendi. Reynolds, "Hiç böyle bir şey görmemiştim" diye açıkladı. Jackman "Bu çılgınlık" diye onayladı. Ancak her ikisinin de daha önce futbol eğitimi vardı. Reynolds, Galler futbol kulübü Wrexham AFC'nin ortak sahibidir. Jackman'ın İngiltere'nin Norwich City FC hayranı olduğu söyleniyor.