Emma Watson'nun Şüpheli fotoğrafı! Yanındaki yeni sevgilin bu mu?


Emma Watson'nun Şüpheli fotoğrafı! Yanındaki yeni sevgilin bu mu?

Emma Watson Bir öpücük ve sevgi dolu bakışlar! “Harry Potter” yıldızının karmında yine kelebekler uçuşuyor mu?

Emma Watson altı aydan fazla süredir resmi olarak bekar. Ancak şimdi de statüde sürpriz bir değişiklik vaat eden söylentilerle birlikte bir fotoğraf ortaya çıktı.

Pasta şefinden tutkulu bakışlar. Bu sadece Hollywood için yazılmış harika bir aşkın başlangıcı olabilir. Ancak 34 yaşındaki Emma Watson bu senaryoyu yalnızca kendisi için güvence altına almış gibi görünüyor. “Harry Potter” yıldızı bugünlerde sıklıkla gizemli bir yabancıyla görülüyor. Önce öpüştüler, şimdi de Daily Mail'de bulunan bir fotoğrafın belgelediği gibi, ısıtılmış fırının görüş alanı içinde ikilinin arasındaki hava parıldadı.


Emma Watson (neredeyse) gizli aşktan hoşlanıyor

İkili, aktrisin şu anda öğrenci şehrinin ünlü elit üniversitesinde yarı zamanlı yüksek lisans eğitimini tamamladığı Oxford'da yakalandı. Emma ve arkadaşı, dolambaçlı yollarında göz kamaştırıcı bir görünüm sergilemeyi umursamıyorlar ve görünüşe göre gündelik eğlence kıyafetleri içinde birlikte geçirdikleri zamanın tadını çıkarmak istiyorlar.


Ancak Hollywood oyuncusu tamamen keşfedilmeden kalmadı. İngiliz gazetesine konuşan bir gözlemci, ikili arasında "hoş bir atmosfer" olduğundan söz etti. "Sırada birbirleriyle konuşuyorlardı, iyi anlaşıyor gibi görünüyorlardı. Sipariş verdiği zamanlar dışında ne söylediklerini duyamıyordum; espresso, kek ve meyve suyu ya da buna benzer bir şey almıştı."


Sokakta bir öpücük

Haftanın başında Emma ve arkadaşı sokağın ortasında derin bir öpücük paylaşırken bile görüldü. "İnanılmaz derecede mutlu görünüyordu; sanki dünya umurunda değilmiş gibi." rapor edildi