Robbie Williams: İspanya'ya karşı kas gösterisi, biz sizleri yeneriz


Robbie Williams: İspanya'ya karşı kas gösterisi, biz sizleri yeneriz

Robbie Williams ıspanağı özenle yemiş gibi görünüyor ve kas gösterisinde biz sizleri yeneriz

Harika ama şaşırtıcı bir manzara. İngiliz megastarı son zamanlarda son derece ince yapısıyla dikkatleri üzerine çekti. Ama şimdi Robbie ıspanağı özenle yemiş gibi görünüyor.

Onun yanında Temel Reis, az bile görünüyor! Geniş sırt ve kalın pazılar – Robbie Williams, şu anki turnesinde İspanya konserinde en iyi vücut geliştirmeci tarzında kendini gösterdi.


Robbie Williams, İspanya'nın Las Palmas kentindeki Gran Canaria Stadyumu'nu salladı. Hayranlar onun yeni kaslı görünümünü beğendi, Sıska bir görünüm yerine devasa kaslarla sahneyi sallıyor ve kelimenin tam anlamıyla olağanüstü derecede sağlıklı ve tek kelimeyle güçlü görünüyordu!


Sigara ve içki yerine egzersiz ve yoga

Şarkıcı nihayet yeniden formda olmak istiyor! Abur cubur, sigara ve düzenli alkol tüketimi? Artık Robbie Williams için bir seçenek yok.

Eski Take That yıldızı artık spor salonunu tercih ediyor ve aynı zamanda yoga da yapıyor. Şu anki tur görüntüleri onun sahne arkasında şınav çektiğini gösteriyor. Güç gerektiren bir egzersiz!


Robbie Williams: İspanya'ya karşı kas gösterisi, biz sizleri yeneriz!.

Tekrar tekrar yaşadım

Robbie geçmişte kilo sorunlarıyla mücadele ediyordu. Ancak İngiliz sonunda yeniden rahat hissetmek istiyor. İlk adımlar: koşu bandına çıkın ve tabağınızda ne olduğuna dikkat edin!

Robbie, röportajında

“Sun”: “Şu anda daha az yiyorum. Ancak bu sürekli bir mücadeledir ve doğal bir durum değildir.”