Brad Pitt kız arkadaşıyla el ele görüntülendi


Brad Pitt kız arkadaşıyla el ele görüntülendi

Ama şimdi şu: Brad Pitt (60) ve kız arkadaşı Ines de Ramon (34), Büyük Britanya'daki Formula 1 yarışında el ele tutuşuyorlardı. Fotoğraflarda Oscar kazananının Silverstone'daki kalabalığın arasından mücevher tasarımcısını yönlendirdiği görülüyor.

Aslında hiçbir zaman toplum içinde birlikte görünmezler.

Brad Pitt ve Ines de Ramon pastel renkleri tercih etti

Hollywood yıldızı açık sarı fermuarlı bir ceket, onunla uyumlu açık renk bir pantolon, beyaz bir tişört, desenli açık renk bir şapka ve güneş gözlüğü giymişti. Partneri, siyah çizmeler, altın kolye ve güneş gözlüğüyle kombinlediği, uzun kollu, bebek mavisi kısa bir elbiseyle ortaya çıktı.


İki yıldır çift misiniz?

Brad Pitt ve Ines de Ramon'un ilişkisine dair söylentiler ilk olarak Kasım 2022'de Los Angeles'ta birlikte bir konsere gittiklerinde ortaya çıktı. ABD basınında çıkan haberlere göre ikilinin o sırada "birkaç aydır" birlikte oldukları iddia ediliyor. Oyuncunun bir süre sonra New Jersey'li tasarımcıyı "kız arkadaşı" olarak çevresindekilere tanıttığı söyleniyor. Şubat ayında People dergisi, de Ramon'un yakın zamanda Pitt'in yanına taşındığını ve onunla "her zamankinden daha mutlu" olduğunu bildirdi.


Ines de Ramon, Brad Pitt'ten önce HIM'le birlikteydi

Film yıldızı daha önce Angelina Jolie (49) ile evliydi ve ondan altı çocuğu vardı: Maddox (22), Pax (20), Zahara (19), Shiloh (18) ve ikiz kardeşler Knox ve Vivienne (15). Çift, Eylül 2016'da ayrıldı ve o zamandan beri şiddetli bir boşanma savaşı yaşıyor. Brad Pitt'in ilk ciddi ilişkisine Ines de Ramon ile evlendikten sonra girdiği söyleniyor. Ayrıca ünlü bir eski eşi de var. 34 yaşındaki oyuncu, 2019'dan 2022'ye kadar "Vampire Diaries" yıldızı Paul Wesley (41) ile evliydi.