Prens William: İtfaiye aracında asil görünümü


Prens William: İtfaiye aracında asil görünümü

William, eğitim aldığı Galler'deki bir hava kuvvetleri üssünü ziyaret etti. Kraliyetin tatbikata katılmasına izin verildi.

(42) yaşındaki Prens William, Galler'in Anglesey kentindeki RAF Valley hava üssünü ziyaret etti. 2010-2013 yılları arasında burada “Arama Kurtarma” biriminde helikopter pilotu olarak çalıştı. 75 yaşındaki Peder Kral Charles III, geçen yıl William'ı eski üssünün fahri kraliyet komutanı olarak atadı. Ziyareti sırasında William sıcak bir şekilde karşılandı ve sadece bir egzersizi izlemesine izin verilmedi.


Galler Prensi'ne özel kupa

Prens William: İtfaiye aracında asil görünümü

Daily Mail'in haberine göre, randevuya lacivert takım elbise ve kırmızı-mavi kravatla gelen William'ın yağmura rağmen keyfi yerindeydi ve randevu için şemsiye aldı. Diğer etkinliklerin yanı sıra hava trafik kontrol kulesini ziyaret etti ve çalışanlarla hararetli sohbetler yaptı. Üs üyeleri ona, görüşmeler sırasında elinde tuttuğu kişiselleştirilmiş bir SAİK Galler Prensi kupasını bile hediye etti.


Daha sonra alevlere yakalanan bir uçağın simüle edilmiş kurtarma tatbikatına katıldı ve bir itfaiye aracında oturdu. Ayrıca su jeti pompasını çalıştırmasına da izin verildi. William ayrıca mühendisler, uçuş eğitmenleri ve stajyerlerle tanıştı ve kendisine bir eğitim uçağı gösterildi. Uçuş Teğmen Jake Fleming'e her yıl en iyi uçuş eğitmenine verilen Galler Prensi Ödülü'nü takdim etti. Bazı sakinler bu fırsatı kaçırmadı ve William'ı Galler'e davet etti. Okul çocukları Galler bayraklarını getirdiler ve kraliyet ziyaretiyle birkaç kelime konuşma fırsatı buldular.