Nicolas Cage'in oğlu Weston Annesine silahla saldırmış


Nicolas Cage'in oğlu Weston Annesine silahla saldırmış

Nicolas Cage'in oğlu Weston Coppola Cage tutuklandı. Psikolojik krizle bağlantısı olduğu söyleniyor.

ABD'li aktör Nicolas Cage'in (60) oğlu 33 yaşındaki Weston Coppola Cage'in Los Angeles'ta tutuklandığı anlaşılıyor. Bu, yerel polise atıfta bulunarak "Sayfa Altı" ve "The Sun" tarafından bildirildi.

Nicolas Cage'in oğlunun tutuklandığı söyleniyor

The Sun'ın aktardığına göre Los Angeles Polis Departmanı sözcüsü, "Weston Coppola Cage'in ölümcül silahla saldırı suçlamasıyla bugün tutuklandığını doğrulayabilirim." dedi. Tutuklamanın Nisan ayında meydana gelen bir olaydan kaynaklandığı bildiriliyor. The Sun'ın haberine göre aktörün birkaç hafta önce 57 yaşındaki annesi Christina Fulton'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yaşadığı psikolojik krizle bağlantısı var.


Kendi annene karşı mı savaşıyorsun?

Nicolas Cage'in oğlu Weston, silahla saldırıdan tutuklandı.

O sırada oyuncunun, gözünün morardığını ve yüzünde yaralar olduğunu gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. TMZ, Weston'ın artık "LAPD'nin radarında" olduğunu bildirdi. Mayıs ayının başında Fulton, People dergisinin alıntıladığı bir açıklamada şunları söyledi: "28 Nisan Pazar günü, Weston'ın en iyi arkadaşlarından birkaçı benden yardım istedi çünkü Weston'ı akıl sağlığı krizinde gördüler." Ayrıca şunu açıkladı: "Varışta, açıkça zihinsel bir çöküntü içinde olan oğlumla karşılaştım ve bu da korkunç bir deneyime dönüştü." Fulton, olay öncesinde kendisinin ve oğlunun arasında herhangi bir tartışmanın bulunmadığını vurguladı.


57 yaşındaki kişinin avukatı "Altıncı Sayfa"ya müvekkilinin soruşturmada "tam işbirliği" yaptığını söyledi. Ayrıca şunları söyledi: "Bu bir suç meselesidir ve müvekkilim sadece bir mağdur ve tanıktır."

Weston Coppola Cage kefaletle serbest bırakıldı

Weston o zamandan beri 150.000 dolar kefaletle serbest bırakıldı. "The Sun"a göre bu tutarın Nicolas Cage tarafından ödendiği iddia ediliyor.

33 yaşındaki Hollywood yıldızının en büyük çocuğu. Cage'in Kal-El Cage adında 18 yaşında bir oğlu daha var. Kızı August Francesca Coppola Cage, Eylül 2022'de doğdu.