Kim Kardashian'nın giydiği kırmızı elbise, düğünde ortalığı karıştırdı


Kim Kardashian'nın giydiği kırmızı elbise, düğünde ortalığı karıştırdı

600 Milyon Dollara’ Anant Ambani ve Radhika Tüccarı’ Muhtemelen dünyanın en pahalı evliliği’ni yaptı’

Elbette Kim Kardashian ve kız kardeşi Khloé de milyarder oğlu Anant Ambani ve gelini Radhika Merchant'ın Mumbai’deki mega düğününde’ İki realite yıldızı geleneksel tarzlarıyla parlıyor. Kim, iki parçalı görünümüyle kırmızıyı gerçekten ön plana çıkarırken’ Khloé zarif bir kreme altın karışımını tercih ediyor. Ve elbette gösteriş de eksik değil: her ikisi de alınlarına maang tikka stili çiziyor, bu da görünüşlerini mükemmel bir şekilde tamamlıyor!


Dört ay önceden kutlama yaptılar ve bugün Hindistan'da tarihin en pahalı düğünü yapılıyor. Ve çok sayıda ünlü kutlama yapıyor.


Kim Kardashian ve kız kardeşi Khloé.

Asya'nın en zengin adamının oğlu olan 29 yaşındaki Anant Ambani, uzun süredir sevgilisi olan 29 yaşındaki Radhika Merchant ile bu Cuma evleniyor . Bu, boyutları daha önce benzeri görülmemiş boyutlara ulaşan düğün kutlamalarının sonunu işaret ediyor. İngiliz "Guardian" gazetesine göre gelin ve damadın Mart ayından bu yana kendilerini ve düğün misafirlerini mutlu etmek için 600 milyon doların üzerinde yatırım yaptıkları söyleniyor. Independent'ın haberine göre 1.200 davetli tarihin en pahalı yeminini kaçırmadı. İş dünyasından, siyasetten ve toplumdan sayısız ünlü de aynı görüşte.


Anant Ambani ve Radhika Tüccarı: Damadın babasının serveti 100 milyarın üzerinde


Anant Ambani ve Radhika Tüccarı.

Menü mü, büfe mi? Yalnız şovmen mi yoksa kasetten müzik mi? Evlenmek isteyen diğer insanlardan gelen bu tür sıradan sorular, damat Anant Ambani ve müstakbel eşi için hiçbir rol oynamadı. Ne de olsa Anant, Hindistan'ın çokuluslu Reliance Industries şirketinin başkanı olan 67 yaşındaki Mukesh Ambani'nin en küçük oğlu. Ambani kıdemlinin 113 milyar dolarlık bir servete sahip olduğu söyleniyor. Anant'ın müstakbel eşinin de rupiyi hesaba katmasına gerek yok: Radhika Merchant, ilaç patronunun kızı 58 yaşındaki Viren Merchant, Anant gibi babasının şirketinde çalışıyor.


Şampanya ve kırmızıyla rüya gibi bir gelin görünümü

Radhika Merchant, düğün töreninde geleneksel terziliğin şaheserini sergiliyor. Gelin, Hintli tasarımcı Abu Jani Sandeep Khosla'nın tasarladığı ve gelinlerin genellikle kırmızı ve beyaz giydiği Gujarati geleneğinden gelen geleneksel panetar'ı yeniden yorumlayan bir takım seçiyor.


Beckham, Clinton ve Asya'nın en zengin ikinci adamı

Şirketin Mumbai'deki Jio Dünya Merkezi'nde düzenlenen bugünkü kutlamanın davetli listesi uzun ve seçkin. Eski başbakanlar Boris Johnson (60), Tony Blair (71) ve eski First Lady Hillary Clinton (76) gibi siyasi büyükler varlıklarını duyurdular. FIFA Başkanı Gianni Infantino (54), sosyetenin kız kardeşleri Kim (43) ve Khloé Kardashian (40), spor efsaneleri Miky Tyson (58), David Beckham (49) ve şarkıcı Adele (36) kutlama yapıyor. düğün "Hint geleneğidir." 1.200 misafirin fiziksel sağlığına iyi bakılıyor: Ambani'lerde hafta sonu 2.500 farklı yemek servis ediliyor. Ayrıca bir rakibe karşı da cömert davrandılar: Asya'nın ikinci en zengini 62 yaşındaki Gautam Adani de 6.500 avro değerinde hediyelerle birlikte bir davetiye aldı.


Mart ayından bu yana kutlama üçlemesi

Kutlama hafta sonu bugünkü "Shubh Vivaah" düğün töreniyle başlıyor. Bu, Pazar günkü düğün resepsiyonundan önce Cumartesi günü yapılan ilahi kutsama kutlamalarıyla devam ediyor. Ancak düğün hafta sonu, tüm düğün maratonunun yalnızca bir kısmını temsil ediyor. Mart ayında gelin ve damat, 40 yaşındaki Mark Zuckerberg'i, 68 yaşındaki Bill Gates'i, 42 yaşındaki Ivanka Trump'ı ve dünyanın her yerinden önde gelen politikacıları baba Mukesh Ambani'nin Batı Hindistan 'daki memleketi Jamnagar'a davet etti. Ambaniler, 36 yaşındaki dünya yıldızı Rihanna'nın sahne aldığı etkinlik için özel olarak camdan bir saray inşa ettirdi.


Cruise sorunu ve Justin Bieber

Ambaniler, ikinci parti öncesi partiyi İtalya ile Fransa arasındaki bir yolcu gemisinde 800 misafirin katıldığı dört günlük bir deniz yolculuğuyla kutladı. Backstreet Boys, 39 yaşındaki Katy Perry ve 65 yaşındaki Andrea Bocelli, Portofino Körfezi'ndeki diğer turistleri rahatsız edecek kadar çeşitli ve gürültülü bir program sundular. Parti üçlemesinin üçüncü bölümü geçen hafta sonu başladı. Gelin ve damadın ailesi ve dostları, geleneksel düğün töreniyle düğün havasına girdi. Lafı daha fazla uzatmadan, 30 yaşındaki Justin Bieber, söylentiye göre 10 milyon dolarlık bir ücret karşılığında özel konsere uçtu. Orada diğer şeylerin yanı sıra "Love Yourself" adlı hit parçasını da seslendirdi.


Artık tarihteki muhtemelen en gösterişli ve pahalı düğünün gösterişli doruğu başladı. 1.200 misafirin geliş ve gidiş için çok sayıda özel jete erişimi vardır. 57 yaşındaki Hintli tasarımcı Manish Malhotra, bir düğün tasarımcısı olarak tüm etkinliğin görünümüyle ilgileniyor. Kutlama mekanları, "misafirlerin kendilerini neşe, sevgi ve kutlama atmosferine kaptıracakları" şekilde tasarlandı. Gelin ve damadın tüm koşuşturmacaya rağmen kendilerine zaman ayırmasını ve karşılıklı sevgiye odaklanmasını umuyoruz.