Kim Kardashian ve Khloe: Dünyanın en pahalı düğününde parlıyorlar


Kim Kardashian ve Khloe: Dünyanın en pahalı düğününde parlıyorlar

Kim ve Khloé yüzyılın düğününe katılmak üzere Cumartesi günü Mumbai’deki otellerinden ayrılıyor’

Bu düğün tüm Mumbai’yi durma noktasına getirmekle kalmıyor’ Aynı zamanda süper zenginlerin dünyasını da şaşkınlık içinde sessiz bırakıyor!’ Anant Ambani (29) ile gelini Radhika Merchant’ın (29) evliliği muhtemelen yüzyılın en görkemli partisi ve bu hafta sonu çok sayıda zengin konuğu Hindistan’a çekiyor.


Tarihin en pahalı evet demesi için kesin bir program vardı: Cuma günü, uğurlu düğün olan “Shubh Vivaah” ile başladı (kıyafet kodu: “Hint gelenekseli”). Ertesi gün: "Shubh Aashirwad", "ilahi kutsama" (kıyafet kodu: "Hindistan resmi") ve ardından bu Pazar "Mangal Utsav" - düğün töreni - geldi.

Kim Kardashian ve Khloe: Dünyanın en pahalı düğününde parlıyorlar.

Tarihteki en pahalı evet sözcüğünü kaçırmak istemeyen birçok A listesindeki ünlü de dahil. Üç dev jet ve 100 özel uçak, VIP'leri Hindistan'a getiriyor. Hint medyası düğünün toplam maliyetini 300 ile 600 milyon euro arasında tahmin ediyor!


Ve bu kadar ışıltı ve ihtişamla SİZİ kaçırmamalısınız: Kim Kardashian (43) ve kız kardeşi Khloé (40). Günlerce süren kutlamalarda süper partiye yakışan yıldızlar gibi parıldayan muhteşem kostümlerle büyülendiler.


Kim Kardashian ve Khloe: Dünyanın en pahalı düğününde parlıyorlar.

Bu arada Khloé pembe elbisesiyle şaşkına döndü.

Cumartesi günü, kıyafet kuralının "Hindistan resmi" olduğu dönemde Kim, birçok kraliyet mensubunun mücevherini utandıracak mücevherleri tercih etti. Küpelerine ustaca bağlanan süslenmiş bej lehengasıyla birlikte bir burun halkası takmıştı. Elmas tasarımcısı Lorraine Schwartz'ın parıldayan mücevheri, Kim'in görünüşünü mükemmel bir şekilde tamamladı.