Balık spermi nedir? Kim Kardashian balık spermi enjekte ettirdi.


Balık spermi nedir? Kim Kardashian balık spermi enjekte ettirdi.

Kırışıklıklara karşı mucize silah Kim Kardashian'a somon spermi enjekte edildi - ve o tek değil!

Kim Kardashian benzersiz güzellik bakımlarına olan tutkusuyla tanınıyor. Son keşfi: balık spermi enjeksiyonu. İlk başta iğrenç gelen şey aslında yıllardır medikal estetiğin içinde yer alan bir şey. kalbimin gülü bunun hakkında bir doktorla konuştu.


Bir ünlü olarak bu gerçekten her zaman kolay değil! Gençlik çılgınlığı Hollywood'u sıkı bir şekilde pençesinde tutuyor ve özellikle elit çevrelerin kadın bir üyesi olarak, her zaman taze ve gösterişli görünmeniz yönünde baskıya maruz kalıyorsunuz. 43 yaşındaki Kim Kardashian gibi kadınlar, genç görünümleri için güzellik sirkindeki ringlerde her zaman en güzel at olmak amacıyla birçok güzellik trendini deniyor. Son dönemdeki heyecan: somon balığı sperm enjeksiyonları. Vay mı yoksa Yaşasın mı?


Kim Kardashian kırışıklıklarla mücadele etmek için somon spermini kullanıyor

Girişimcinin güzellik sloganını tanımlamanız gerekse kesinlikle şu olurdu: "Var olmayan hiçbir şey yoktur." Çünkü artık cildinizin altına pratik yardımcı olarak sürülebilecek tek şey Botox ve hyaluronik asit değil. Kim Kardashian, "The Kardashians"ın 11 Temmuz 2024 tarihli son bölümünde açıkladığı üzere somon spermini deniyor.


Gösterinin bir bölümünde "Somon sperminin yüzüme enjekte edildiği bir somon spermi yüz bakımı yaptırdım" diyor. Spesifik olarak bu şu anlama gelir: Merz Aesthetics uzmanı Dr. med. Dascha Berek, kıdemli doktor ve “Yüzünüzü Sevin” güzellik muayenehanesinin kurucusu. Fiyatı 460 Euro civarında olan kulağa biraz garip gelen bu yöntem, cilt elastikiyetinin yanı sıra sivilce izleri, yaşlılık lekeleri gibi yara izlerinin tedavisini de destekliyor.


Jennifer Aniston ayrıca balık DNA'sındaki polinükleotidlere de yemin ediyor

Balık spermi nedir? Kim Kardashian balık spermi enjekte ettirdi.

Tedaviyi daha önce hiç duymadınız mı? O zaman yetişecek çok şey var. “Friends” yıldızı Jennifer Aniston da alışılmadık bir yüz bakımına maruz kaldı ve WSJ dergisine şunları söyledi: “Başlangıçta güzellik uzmanımın somon spermi enjeksiyonu önerisi konusunda ciddi olup olmadığından emin değildim. Ancak sonuçta sonuçlar beni ikna etti.” Kuşkusuz, sözde "somon spermi yüz bakımı", yaşlanma karşıtı bir madde olarak kuş pisliği ve salyangoz salgılarından yapılan maskeler gibi tedavilere kusursuz bir şekilde uyuyor. Peki, doğru adlandırıldığı gibi, polinükleotid enjeksiyonlarının arkasında gerçekte ne var? Vip.de bir uzmanla kontrol edildi

.

Doktor şöyle açıklıyor: Somon balığı sperm enjeksiyonları tuhaf bir güzellik trendinden daha fazlasıdır

Güzel olmak istiyorsanız, sadece acı çekmekle kalmayıp, aynı zamanda tiksinmeye karşı da yüksek bir tolerans sergilemeniz mi gerekiyor? Mümkün değil! Çünkü "elbette saf somon spermi değil, somon kök hücreleri spermden çıkarılıp işleniyor" diye açıklıyor Dr. Dasha Berek Vip.de'ye söyledi. Bu arada balıkların bunun için ölmesine gerek yok. Somon DNA zincirinin parçalarının enjeksiyonu, estetik tıp alanında denenmiş, test edilmiş ve "etkili ve iyi tolere edilen" bir prosedürdür ve kendisi tarafından 2022'den beri uygulanmaktadır.


Neden her şeyden balıktan? "Omega-3 ve omega-6 yağ asitlerinin sağlığımıza ne kadar faydalı olduğu artık yaygın olarak biliniyor. Doğumdan itibaren kadın vücudunda bulunan yumurtaların aksine, spermler sürekli olarak yenileniyor ve bu nedenle en tazelerini içeriyor Stem Hücreler" dedi doktor. Bileşim ayrıca özel bir avantaja da sahiptir çünkü "polinükleotidler, kalsiyum hidroksiapatit, poli-L-laktik asit ve hyaluronik asit gibi biyostimülatörlerle arasındaki boşluğu kapatır ve diğer yöntemlerin sınırlarına ulaştığı durumlarda değerlidir" diye açıklıyor Dr. Berek.


“Cildin yapısını iyileştirin, pigment lekelerini azaltın, kırışıklıkları düzeltin”: Polinükleotidlerin bu kadar popüler olmasının nedeni budur

Uzmanımıza göre, öncelikle üretici Croma tarafından desteklenen enjeksiyon prosesi Almanya'da da yükselişte. "Polinükleotidlerin rejeneratif gücünden kaç kişinin yararlanabildiğini görmek gerçekten etkileyici. Benim pratiğimde sadece kadınlar değil, birçok erkek de bunlarla tedavi edilebiliyor. Rejeneratif tıp yaklaşımı, restoratif yaklaşıma göre daha düşük bir inhibisyon eşiğine sahiptir. Hyaluronik asit" diyor Dr. Berek. Etkileri birkaç hafta ve dolayısıyla biraz daha uzun sürse bile. Kim Kardashian nihayet tedavinin bir trend haline geldiğini söyledi.