Adele: Münih'te mega gösteri! tüm rekorları kıracak!


Adele: Münih'te mega gösteri! tüm rekorları kıracak!

Adele Oscar, Altın Küre ve on altı kez Grammy ödülü sahibi benzeri görülmemiş bir gösteri maratonu için Ağustos ayında Münih'e gelecek.

2-31 Ağustos tarihleri ??arasında on açık hava konseri. Bunlar, 2016'dan bu yana Avrupa ana karasındaki ilk gösterileri. Ve ardından arka arkaya on gösteri. Neredeyse hiçbir sanatçı bunu Alman hayranlarına sunmadı. Ve zaten kesin olan bir şey var: Bu gösteri DEVASA olacak!


Dünyanın en büyük şarkıcılarından biri: Adele'in "21" albümü, dünya çapında 31 milyondan fazla kopya satışıyla tek başına 21. yüzyılın bugüne kadarki en çok satan albümüdür.

Salı öğleden sonra Münih'te nihayet somutlaştı: Ağustos ayında Münih'teki “Rosewood Hotel”de kalacak olan Adele, bu gösteriyle tüm önceki sınırları yıkacak.

“Adele tüm ailesiyle birlikte Münih'e gelecek ve dört hafta boyunca burada kalacak. Çok gergin ve heyecanlı, elinden geleni yapacak. Çok uzun bir süreden sonra ilk kez Almanya'ya geliyoruz. Onun için önemli olan sahnenin bir amfitiyatro gibi inşa edilmiş olması ve en ucuz koltuklardan bile harika bir manzaranın görülebilmesi.”


Dünyanın en büyük arenalarından birinde dünyanın en iyi şarkıcılarından biri - ve bu arena onun için özel olarak inşa ediliyor!

Rekor kıran şarkıcıya (100 milyondan fazla albüm satıldı) Bavyera'nın başkentinde kendi mega açık hava arenasını inşa etmek için 700 kişi aylardır çalışıyor. Gösteri başına 80.000 seyirci kapasiteli küçük bir Las Vegas.


Konser organizatörü Lieberberg'e göre 800.000 biletin yüzde 95'i satıldı. "Sadece küçük birlikler kaldı."

Adele: Münih'te mega gösteri! tüm rekorları kıracak!.

4.000 metrekarelik sahneye 220 metre genişliğinde ve 30 metre yüksekliğinde LED ekran kurulacak. Değeri: 40 milyon euro – İngiltere'den bir şirket tarafından inşa edildi. Daha önce bir sahne gösterisi için daha büyük bir LED ekran olmamıştı. Adele şunları söyledi: "İnsanlar yüzünüzü görmek istiyor. Böylece onun gerçekten sen olduğunu biliyorlar.


Toplam alan 400.000 m2'dir (60 futbol sahası). Bavyera'nın başkentinde küçük bir kasaba. Yalnızca konser kubbesinin etrafındaki dış halka 150.000 metrekarelik bir alanı kaplıyor. Seyircilerin kolayca gelip gitmesine olanak tanıyan üç giriş.


Sitenin, 70.000 metrekarelik, 13.000 koltuklu bir gastronomi şehri olan kendi “Adele World”ü olacak. Hatta orada bir İngiliz pub'ı bile inşa ediliyor; bu, Adele'in bir zamanlar ilk albüm sözleşmesini imzaladığı pub'ın birebir aynısı.


On konser, Münih şehrine (çoğunlukla uzaktan gelen) ziyaretçilerden 560 milyon Euro'luk inanılmaz bir gelir sağlıyor.

Yalnızca Münih'teki on gösterinin toplam prodüksiyon maliyeti: Üç haneli milyonluk bir miktar. Konser organizatörü Lieberberg: “Bu, tüm zamanların en pahalı girişimi. Ve müzik sektöründeki 50 yılımdaki en kapsamlı proje.”