Angelina Jolie, Brad Pitt'ten kavgaya son vermesini istedi


Angelina Jolie, Brad Pitt'ten kavgaya son vermesini istedi

Görünüşe göre Angelina Jolie, eski kocası Brad Pitt'le yeterince tartışmış ve artık ondan bu tartışmaları sonlandırmasını istiyor.

49 yaşındaki Angelina Jolie ve 60 yaşındaki Brad Pitt, o kadar uzun süredir bir veya daha fazla hukuki anlaşmazlık içindeler ki, daha öncesini hatırlamak zor. Boşanma draması ve buna bağlı olarak altı çocuğunun velayetiyle ilgili anlaşmazlıkların yanı sıra, şarap imalathanesinin kısmi satışıyla ilgili hukuki işlemler de 2021'den bu yana avukatları ve mahkemeleri meşgul ediyor. Bu anlaşmazlık nihayet sona eriyor mu?


Angelina Jolie, Brad Pitt'ten "kavgayı bitirmesini istedi"

Anlaşmazlık Ekim 2021'de başladı. O dönemde Brad Pitt'in avukatları eski eşine dava açmıştı. Daha önce birlikte satın aldığı Château Miraval şarap imalathanesindeki hissesini 67 milyon dolara satmıştı ancak avukatlarına göre Jolie, ilgili gizlilik maddesini imzalamaya istekli değildi. Bu, satın almayla sınırlı kalmayacak, diğer şeylerin yanı sıra çiftin ayrılığına yol açan olayları da içerecek. Bu, Brad Pitt'in 2016 yılında uçakta ailesinin bir kısmıyla fiziksel kavga ettiği iddia edilen olaya atıfta bulunuyor.


Barış nihayet aileye geri dönmeli



“Bu Haber Hiç Kaçmaz”



Her iki taraf da şu anda birbirlerinden müzakerelerin devam edebilmesi için karşılanması gereken taleplerde bulunuyor. People dergisinde Angelina Jolie'nin avukatı Paul Murphy, "aile nihayet iyileşme yoluna girebilsin" diye "bir kez daha Bay Pitt'ten anlaşmazlığı sonlandırmasını istediğini" doğruladı.



“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


Ancak durum böyle olmadığı sürece avukat, Jolie'nin oyuncu ve yönetmenin iddialarının asılsız olduğunu kanıtlamaktan başka seçeneği olmadığını da görüyor. Bunca yıldan sonra Brad Pitt'in bu istekten etkilenip etkilenmeyeceğini zaman gösterecek. Ne avukatları ne de yönetimi henüz son gelişmeler hakkında yorum yapmak istemedi.