Jennifer Lopez: Hamptons'ta tek başına bisiklet turu


Jennifer Lopez: Hamptons'ta tek başına bisiklet turu

Jennifer Lopez, Hamptons'ta tek başına bisiklet sürdü. Gezisi için dikkat çekici bir şekilde giyinmişti.

54 yaşındaki Jennifer Lopez, 18 Temmuz 2024 Perşembe günü Hamptons'ta bisiklet sürerken görüntülendi. Şarkıcı bunun için giyinmişti: derin görünen beyaz bir elbise giymişti. Salı günü ikinci evlilik yıldönümünde o da tek başına bisiklete biniyordu.


Jennifer Lopez: şimdi Bisiklette mi aşık?

Oyuncu basit bir bisiklet yolculuğu için alışılmadık bir kıyafet seçti. Dekolteli elbisenin altındaki açık bej bralet, temel parçaları kapladı. Elbiseyi iki yüksek bacak yırtmacı, beyaz topuklu sandaletler ve renkli camlı büyük güneş gözlükleriyle eşleştirdi. Saçlarını sıkı bir şekilde geriye bağladı. Atlas yıldızının neden bu kadar şık giyindiği bilinmiyor.


Salı günü bisiklete binerken de beyaz giymişti ancak tulum ve terliklerle daha rahattı. 51 yaşındaki kocası Ben Affleck, düğün gününü takım elbiseyle fotoğraflandığı Los Angeles'ta geçirdi. Çift arasında uzun süredir kriz yaşandığına dair söylentiler dolaşıyordu.


Jennifer Lopez: Hamptons'ta tek başına bisiklet turu!.

Hamptons'ta mola mi yapiyor

Jennifer Lopez uzun süredir Hamptons'ta kalıyor. 14 Temmuz Pazar günü, Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın 18 yaşındaki kızı Violet Affleck ile birlikte bir restoranı ziyaret ettiği ortaya çıktı. Aynı gün oyuncu, tişört, şort ve terliklerden oluşan günlük kıyafetiyle bisiklet sürerken gülümserken görüldü.