Prenses Mahra kocasını Instagram’da boşadı, meşgul olduğun için Seni boşuyorum.


Prenses Mahra kocasını Instagram’da boşadı, meşgul olduğun için Seni boşuyorum.

Prenses Mahra ve kocası Mana yalnızca bir yıllık evliydi’ Kocası ayrılığı Instagram’dan öğrenmiş.

İçinde şöyle yazıyor: “Sevgili kocam, sen diğer arkadaşlarla meşgul olduğun için boşandığımızı ilan ediyorum” “Ben seni boşuyorum. Ben seni boşuyorum. Ben seni boşuyorum. Kendine iyi bak eski karın."

Dubai'nin kraliyet ailesi. Bu sefer konu, emirliğin en yüksek hükümdarının kızı Prenses Mahra Al Maktoum (30) ve kocası Şeyh Mana (34). Yakında daha muhtemel: Eski koca! Çünkü şu anda Mahra bir Instagram gönderisi aracılığıyla boşanma davası açmış gibi görünüyor!


Bu buz gibi "Instagram boşanması" haberi Perşembe günü dünya çapında yayıldı ve prensesin ayrılık paylaşımının gerçekten gerçek olup olmadığı konusunda hiçbir şüpheye yer bırakmadı.

Hatta bazı takipçiler, Mahra'nın özel hayatının kamuya açık bir şekilde sunulmasının çok sağduyulu Maktoum ailesine uymaması nedeniyle Mahra'nın hesabının hacklenmiş olabileceğini bile tahmin etti.


Kızınızın doğumundan sadece iki ay sonra mı evlendiniz?

Güle güle eski karın: Dubai prensesi kocasını Instagram'da terk etti!.

Kocası Mana, Mahra'nın uzaktan kuzenidir. İkili, Mayıs 2023'te geleneksel bir İslami düğün töreninde birbirlerine yemin ettiler, ardından balayını Mikonos'ta (Yunanistan) geçirdiler ve her şeyden önce pahalı, asil atlara olan tutkularını paylaştıkları söyleniyor.


Mega düğünden bir yıl sonra Mayıs ayı başlarında küçük kızları dünyaya geldi. Ve şimdi de boşanmanın sosyal medya aracılığıyla gerçekleştiği görülüyor; çocuklarının doğumundan sadece iki ay sonra.

O zamandan bu yana ya da muhtemelen çocuğunun doğumundan önce ne olduğu henüz bilinmiyor.

Güle güle eski karın: Dubai prensesi kocasını Instagram'da terk etti!.

Ancak görünüşe göre ikisi artık Instagram'da birbirlerini takip etmiyor ve hesaplarındaki tüm paylaşılan fotoğraflarını sildiler; bu, modern sosyal medya dünyasında oldukça kötü bir durumun açık bir işareti.

Gerçek şu ki: Bu Instagram gönderisi heyecan yarattığı kadar soru da bırakıyor. Kocası gerçekten Mahra'ya sadakatsiz miydi? Peki, dünyaca ünlü ve son derece tartışmalı Şeyh Muhammed bin Rashid Al Maktoum (75) olan güçlü babası, kızının dünyanın gözü önünde evliliğini sona erdirmesi hakkında ne diyor?


En azından bir soru bir dereceye kadar açıklığa kavuşturulabilir ve bu nedenle Mahra arka arkaya üç kez "Senden boşanıyorum" yazdı.

Güle güle eski karın: Dubai prensesi kocasını Instagram'da terk etti!.

Bilmelisiniz ki, İslam hukukunda niyetin üç kez tekrarlanması yaygındır. Ancak genellikle koca, karısına İslami boşanma formülünü üç kez söyleyerek evlilik akdinden dönebilir. Mahra bu yazıyı kendisi yazdığı için burada bir geleneği bozuyor.

„Just the two of us“ – Türkçede: “Sadece ikimiz”. Görünüşe göre kocası Mana artık Mahra'nın küçük kızıyla olan hayatında bir rol oynamıyor

Şu anda saraydan resmi bir açıklama yok. Vurulan koca da (henüz) yorum yapmadı.

Dubai kraliyet ailesi, özellikle de başı, son yıllarda sıklıkla olumsuz manşetlerde yer alıyor.

2018 yılında kızı Latifa (38), kaçmaya çalışırken zorla Dubai'ye geri gönderildi ve görünüşe göre babasının emriyle işkence gördü. Prenses yıllar sonra yayınladığı video mesajlarında hapishane gibi bir villada tutulduğunu söyledi. Sonunda kaçmayı başardı ve 2022'de Paris'ten geri döndü. İki yıl sonra Laitifa'nın ablası Prenses Shamsa'nın (46) başına da benzer bir şey geldi.


Daha sonra intikamcı şeyhin 2004 yılında evlendiği Prenses Haya bint el-Hüseyin'den (50) boşandı. 2019 yılında eşinden aldığı iki çocuğuyla birlikte İngiltere'ye kaçtı. Sonra rekor bir boşanma yaşandı: 650 milyon euro aldı.