Hazar Ergüçlü'den leoparlı sokak tarzı! sosyal medyada gündem oldu.


Hazar Ergüçlü'den leoparlı sokak tarzı! sosyal medyada gündem oldu.

‘İnci Taneleri’ dizisinde ‘Dilber’ karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün leoparlı sokak tarzı sosyal medyada gündem oldu.

İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü’den leoparlı sokak tarzı! Yurt dışı stili gündem oldu! Hayranları kayıtsız kalamadı’ Ekranların reyting rekorları kıran dizisi İnci Taneleri'nde canlandırdığı Dilber karakteriyle büyük yankı uyandıran Hazar Ergüçlü şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Ünlü oyuncunun leopar desenli tarzı sosyal medyada gündem oldu.


Yer aldığı projelerle ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, son dönemde ‘İnci Taneleri’ dizisinde hayat verdiği ‘Dilber’ karakteriyle gündemden düşmüyor.

‘Tatilin keyfini çıkarıyor’


Hazar Ergüçlü'den leoparlı sokak tarzı! sosyal medyada gündem oldu..


Başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla da dillerden düşmeyen Ergüçlü, sevgilisi Efe Çelik ile birlikte tatilin keyfini çıkarıyor.


Hazar Ergüçlü'den leoparlı sokak tarzı! sosyal medyada gündem oldu..


Tatilinden karelerini takipçileri ile paylaşan Ergüçlü, son pozlarıyla sosyal medyanın dilini düştü. Leopar desenli bodysuit ve kot kapri kombiniyle objektife poz veren Hazar Ergüçlü takipçilerini ikiye böldü.

‘Leopar stili gündem oldu!’

"Bu nasıl bir kombin? Nasıl bir tarz?"

Ergüçlü'nün sokak tarzı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü oyuncunun hayranları pozlarına kayıtsız kalamadı.

Ergüçlü'nün paylaşımına; ‘Gözlerim kamaşıyor’, ‘Harikasın’, ‘Duru bir güzellik’, ‘Bu nasıl bir kombin’, ‘Nasıl bir tarz?’ gibi yorumlar geldi.