Alec Baldwin Hollywood yıldızı kırmızı halıya gerimi dönüyor?


Alec Baldwin Hollywood yıldızı kırmızı halıya gerimi dönüyor?

Alec Baldwin kırmızı halıya geri döndü. Davası düştükten sonra eşi Hilaria ile kutlama yaptı.

66 yaşındaki Alec Baldwin, oyuncunun Rust davasının düşmesinden bu yana ilk kez kırmızı halıda boy gösterdi. Hollywood yıldızı, 40 yaşındaki eşi Hilaria ile birlikte New York'un East Hampton kentinde düzenlenen "Savaş Oyunu" filminin gösterimine katıldı. Baldwin, etkinliğe koyu gri pantolon, açık mavi gömlek ve siyah ceketten oluşan gündelik bir kıyafetle katıldı. 66 yaşındaki oyuncu, kombini çorapsız giydiği siyah deri ayakkabıyla tamamladı.


Eşi Hilaria, etkinliğe vücudu saran, neredeyse yere kadar uzanan pembe atlet elbiseyle katıldı. Beyaz topuklu ayakkabılarla kombinledi. Koyu renk saçlarını dalgalar halinde şekillendirip omuzlarına düşmesine izin vermişti.


Alec Baldwin silah uzmanı ifadesinden şüphe ediyor

Alec Baldwin bir şerife dava mı açıyor?

Sadece bir hafta önce Alec Baldwin, aleyhindeki davada şaşırtıcı bir gelişme yaşanmadan önce mahkeme salonunda oturuyordu: Yargıç, savcılığın yaptığı bir usul hatası nedeniyle Santa Fe, New Mexico'daki duruşmayı durdurmuştu.


Bu, yeni bir cezai soruşturmada Baldwin'in "Rust" filminin setindeki ölümcül atıştan sorumlu tutulamayacağı anlamına geliyor. 18 aya kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. Ekim 2021'de 42 yaşındaki kameraman Halyna Hutchins (1979-2021), "Rust" filmini çekerken Baldwin'in tuttuğu silahtan çıkan kurşunla ölümcül şekilde yaralandı.


Alec Baldwin Rust davasını engellemek istiyor

Ceza davası düştükten sonra Alec Baldwin'in artık davadaki delilleri sakladığı için bir savcı ve bir şerife dava açabileceği bildiriliyor. Bu, ABD ünlü portalı “TMZ” tarafından bildirildi. Halyna Hutchins'in ailesinin avukatı da öldürülen kameramanın yakınlarının adalet için mücadele etmeye devam edeceğini duyurdu. ABD basınında çıkan haberlere göre Alec Baldwin'e karşı kasıtsız adam öldürme nedeniyle açılan ceza davasının sona ermesinin "bizi yalnızca hukuk davasında adalet aramaya teşvik ettiğini" söyledi.