Pop yıldızı Katy Perry'nin Barselona'daki Ateşli Partisi! Şarkıcı bir yabancı adamı öptü.


Pop yıldızı Katy Perry'nin Barselona'daki Ateşli Partisi! Şarkıcı bir yabancı adamı öptü.

Orlando Bloom bu konuda ne diyor? Barselona'da sıcak parti! Katy Perry yabancıları öpüyor.

Ah, evet, Katy Perry! ABD'li pop yıldızı Barselona'da bir geceyi parti yaparak geçirdi, ve yabancı bir adamı öptü. Şarkıcı ve Orlando Bloom'un aile tatili sırasında mutsuz oldukları ancak Temmuz ayının başındaydı.


2016'dan beri nişanlı, 2019'dan beri nişanlı ama evli olmayan bir çift: Pop yıldızı Katy Perry (39) ve Hollywood aktörü Orlando Bloom (47), hiç mihraba gidemedi. Sebeplerden dolayı mı? Nisan 2024'te "Karayip Korsanları" yıldızı "Şimdi Ne Olacak?" adlı podcast'te ortaya çıktı. Sunucu Trevor Noah (40) ile nişanlısıyla tartışıyor. Temmuz ayının başında Daily Mail'de Perry ve Bloom'un kaşlarını çattığını ve mutsuz göründüğünü gösteren bir aile gezisinin görüntüleri yayınlandı. Belki bunların hepsi bir aşamadır. Yıldızların bile kötü günleri olur. “Havai fişek” tercümanı Barselona'da sıcak bir parti gecesi yaşadı ve yabancı bir adamı öptü…


Katy Perry, ıslak ve mutlu bir parti gecesinde ve bir öpücükte kendini filme alıyor

Pop yıldızı Katy Perry'nin Barselona'daki Ateşli Partisi! Şarkıcı bir yabancı adamı öptü.

Geçen hafta sonu Katy Perry konser sahnesini dans pistiyle değiştirdi. Barselona'daki açık hava kulübü La Terrazza'da hayranlarıyla keyifli anlar yaşadı. Perry sahnede dans ediyor ve ardından bir tanrıça gibi parti kalabalığının üzerine çıkıp hayranlarıyla içki içiyor.


Instagram'da reel olarak yayınladığı parti çekimlerinin ortasında Katy'nin başka bir adamla öpüştüğünü gösteren kısa bir an var. Orlando Bloom bu konuda ne diyor? Katy'nin hayran sevgisi muhtemelen o kadar büyük ki onu öpmek istiyor.


Perry tartışmalı müzik yapımcısıyla çalıştığı için eleştirildi

Özel hayatlarında karanlık fırtınaların çıkıp çıkmadığını yalnızca Katy ve Orlando biliyor. Ancak kendisi şu anda profesyonel olarak eleştiriliyor. Katy Perry, yeni single'ı "Woman's World" için diğerlerinin yanı sıra yapımcı Dr. Gerçek adı Lukasz Gottwald olan Luke, 37 yaşındaki müzisyen Kesha ile uzun süredir devam eden hukuki anlaşmazlığı nedeniyle oldukça tartışmalı. Şarkıcı, eski müzik yapımcısını diğer şeylerin yanı sıra tacizle suçlamıştı. “Aynaya”e göre hukuki anlaşmazlık 2023 yılında mahkeme dışında çözüldü.