Tuhaf? Keanu Reeves baştan sona ölümü düşünüyor, ölümden korkuyor artık.


Tuhaf? Keanu Reeves baştan sona ölümü düşünüyor, ölümden korkuyor artık.

Pek çok insan ondan korkuyor’ onu düşünmek bile istemiyor’ ve mümkünse onunla yüzleşmek istemiyor

ölümden bahsediyoruz. Keanu Reeves için karanlık konuyla uğraşmak yaygın bir uygulamadır. "Matrix" yıldızı BBC News’e verdiği röportajda ciddi bir tavırla "59 yaşındayım’ bu yüzden her zaman ölümü düşünüyorum" diyor.


Keanu’nun durumunda, sürekli ölüm düşüncesinin insanı yıpratacağını düşünen herkes yanılıyor. Oyuncu için hayatın sonunu düşünmek olumsuz çağrışımlardan başka bir şey içermiyor; tam tersi! John Wick aktörü, "Umarım felç edici değildir, ancak umarım aldığımız nefesin ve sahip olabileceğimiz ilişkilerin daha fazla farkına varmamızı sağlamıştır" diyor.


Keanu genç yaşta başarılı bir oyuncu olarak adından söz ettirdi. Beyrutlu oyuncu, "John Wick" ve "Speed" gibi filmlerle film endüstrisini etkiledi ve hatta 1999'da Neo rolüyle "Matrix"teki rolüyle en yüksek ücretli Hollywood yıldızlarından biri olarak kabul edildi. Bilim kurgu hayranları ancak bu yılın nisan ayında heyecan verici bir haberi sabırsızlıkla bekleyebildiler: “Matrix” dizisinin beşinci bölümü geliyor! Deadline'ın haberine göre filmin hazırlıkları zaten sürüyor. Ancak yapım stüdyosu Warner Bros. daha fazla ayrıntı vermedi; bu yüzden heyecan verici olmaya devam ediyor.