Jennifer Lopez: Hayranlarına duygusal doğum günü mesajı


Jennifer Lopez: Hayranlarına duygusal doğum günü mesajı

Jennifer Lopez, 55. yaş gününün ardından hayranlarına bağlılıkları ve destekleri için duygusal sözlerle teşekkür etti.

Jennifer Lopez, 24 Temmuz Çarşamba günü kutladığı 55. yaş gününü hayranlarının tebrikleri karşısında şaşkına döndü. Bu, şarkıcının yakın zamanda yayınladığı bir Instagram gönderisinde açıkça görülüyor. Kendisini nane yeşili ipek pijama ve "Doğum Günün Kutlu Olsun" tacıyla ve çiçeklerle süslenmiş pastanın önünde gösteren iki fotoğrafta, hayranlarına duygusal sözlerle teşekkür etti.


"Dün gece ve bu sabah dünyanın dört bir yanından gelen tüm doğum günü dileklerinizi, güzel videolarınızı ve gönderilerinizi gördüm. Güldüm, gülümsedim, birkaç gözyaşı döktüm ve Times Meydanı'ndaki posteri gördüğümde tamamen şaşkına döndüm. Gerçekten en iyisiydim. ve dünyanın en büyük hayranları" diye yazıyor Lopez. "Ne kadar etkilendiğimi ve hepinizin hayatımın bir parçası olduğunuz için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Çooook teşekkür ederim."


Bu olağanüstü yolculuğun ne kadar uzun sürdüğünü düşünmek ona tuhaf geliyor. Kendisi hâlâ "Başlangıçta enerji ve kendini beğenmişlik dolu, dünyayı göğüslemeye hazır, yine de çok hassas, kırılgan ve bazen korkan ama içi her zaman sevgi dolu olan aynı kız gibi" hissediyor.


"Sen benim en büyük hediyemsin"

Jennifer Lopez: Hayranlarına duygusal doğum günü mesajı.

Şarkıcı ve oyuncu daha sonra hayranlarına bir aşk ilanı yazdı: "Doğum günümde bilmenizi isterim ki, SİZ benim en büyük hediyemsiniz. Ailem ve arkadaşlarımın yanı sıra, siz de her zaman benim iyiliğimde ve iyiliğimde yanımda oldunuz. Zor zamanlarda sana her zaman güvenebilirim ve senin de bana her zaman güvenebileceğini bilmeni istiyorum."


Teşekkür mesajının altında çok sayıda hayran onun sözlerine coşkuyla tepki gösterdi ve aynı derecede uzun mesajlar ve ilave tebriklerle karşılık verdi. İyi dilekçiler arasında, "Doğum günün kutlu olsun, güzelim" yazan 43 yaşındaki Paris Hilton gibi çok sayıda ünlü de var.


“Bridgerton” temalı doğum günü öncesi partisi

Jennifer Lopez: Hayranlarına duygusal doğum günü mesajı.

20 Temmuz Cumartesi günü Lopez, doğum günü için bir partiye ev sahipliği yaptı. ABD dergisi "People"ın haberine göre partinin özel bir teması vardı; konuklar Netflix dizisi "Bridgerton" tarzında balo elbiseleriyle göründüler. Birkaç gün sonra Lopez, bu gösterişli partiden bazı önemli anları gösteren bir videoyu Instagram'da paylaştı.


Ben Affleck'siz doğum günü partisi mi?

Jennifer Lopez: Hayranlarına duygusal doğum günü mesajı.

Lopez'in 51 yaşındaki kocası Ben Affleck'in doğum günü öncesi partisinde ya da ertesi gün öğle yemeğinde olmadığı anlaşılıyor. Şarkıcı ve aktörün son haftalarda giderek daha sık yalnız ortaya çıkması ve çiftin önemli günleri ayrı geçirmesi nedeniyle bu pek de sürpriz değil. Ancak ilişkinin sona erdiğine dair henüz resmi bir onay yok.