Céline Dion 2024 Olimpiyatları'na geri dönüşünü kutluyor: Onur duydum


Céline Dion 2024 Olimpiyatları'na geri dönüşünü kutluyor: <span>On</span>ur duydum

Céline Dion ve Lady Gaga, Paris 2024 Olimpiyatları'nın açılış töreninde heyecan yaşadılar. Birkaç saat sonra Instagram'da duygusal satırlarla konuştular.

Bu, muhtemelen Paris'teki inanılmaz partiye ya da evlerinde televizyonlarında tanıklık etme şansına sahip olan herkesin yıllar boyunca aklında kalacak bir Olimpiyat açılış töreniydi. Fransız metropolünün en ünlü yerlerinde gerçekleştirilen dört saatlik mega etkinliğin tartışmasız öne çıkanları: iki süperstar Lady Gaga (38) ve hepsinden önemlisi 56 yaşındaki Céline Dion'un performansları. Performanslarının ardından Instagram üzerinden duygusal sözler.


Céline Dion 2024 Olimpiyatları'na geri dönüşünü kutluyor: "Onur duydum"

Céline Dion, yaklaşık dört yıl aradan sonra ilk kez Instagram hesabında ortaya çıktıktan sonra bunalmış görünüyordu. Kanadalı, Eyfel Kulesi'ndeki muhteşem geri dönüşünün ardından, "Bu gece Paris 2024'ün açılış töreninde sahne almaktan onur duyuyorum ve en sevdiğim şehirlerden birine geri döndüğüm için heyecanlıyım!" dedi. Ama her şeyden önce, fedakarlık ve kararlılık, acı ve dayanıklılık hikayeleriyle bu inanılmaz sporcuları kutlamaktan mutluluk duyuyor: "Hepiniz çok gurur duyabilirsiniz, en iyinin en iyisi olmak için ne kadar çok çalıştığınızı biliyoruz."


Olympia 2024 Céline Dion duygusal çizgilerle konuşuyor

Paris Olimpiyat 2024: Céline Dion ve Lady Gaga çok duygulandı


Sert insan sendromundan muzdarip olan şarkıcı, açılış töreninde dokunaklı bir dönüş yaptı. Atlanta'daki 1996 Yaz Olimpiyatları'nda şarkı söyleyen Dion, son yıllarda çekildi ancak geri dönmek için mücadele etmek istediğini defalarca vurguladı. Céline Dion, Édith Piaf'ın (1915-1963) "L'Hymne à l'amour" adlı eserinin kendi versiyonuyla kutlamaların duygusal ve taçlandıran kapanışına damgasını vurdu.


Lady Gaga, Seine Nehri'ndeki performansından sonra da rapor verdi

Paris Olimpiyat 2024: Céline Dion ve Lady Gaga çok duygulandı

Lady Gaga ise etkileyici etkinliğin açılış performansını sergiledi. ABD'li yıldız gün batımından önce, Zizi Jeanmaire'in (1924-2020) revü parçası "Mon truc en plumes"un bir versiyonunu doğrudan Seine nehrinin kıyısında seslendirdi ve aynı zamanda piyanonun başına oturdu. Birkaç saat sonra Instagram'daki deneyimlerini de şöyle aktardı: "Olimpiyatların bu yıl Paris'te açılması istendiği için çok minnettarım. Ayrıca Olimpiyat Organizasyon Komitesi tarafından böyle bir şey yapmam istendiği için de çok alçakgönüllüyüm. Fransız halkının ve onların muazzam sanat, müzik ve tiyatro tarihinin onuruna bir Fransız şarkısı söylemek için özel bir şarkı."


Fransız bir sanatçı olmasa da, Fransa'ya ve Fransız müziği söylemesine karşı her zaman çok özel bir bağ hissetmiştir: "Fransa'nın kalbini ısıtan, Fransız sanatını ve müziğini kutlayan bir performans yaratmaktan başka bir şey istemedim." Bu önemli olay herkese Paris'in dünyadaki en büyülü şehirlerden biri olduğunu hatırlatıyor."