Rita Ora'dan kötü haber: Budapeşte'de kliniğe gitmek zorunda kaldı


Rita Ora'dan kötü haber: Budapeşte'de kliniğe gitmek zorunda kaldı

İngiliz şarkıcı Rita Ora (33) için büyük endişe’ 27 Temmuz Cumartesi akşamı sanatçının Macaristan’daki konseri kısa süre içinde iptal edilmek zorunda kaldı.

Sebebi: Ora, Cuma’dan Cumartesi’ye kadar geceyi bilinmeyen nedenlerle Budapeşte’deki bir hastanede geçirdi. İptalin ardından Ora, ne gibi sağlık sorunları yaşadığını belirtmeden Instagram üzerinden özür diledi.


Rita Ora'dan Hastalıkla ilgili bilgi yok

Cumartesi günü yapılan resmi duyuruda, Macaristan'ın Debrecen kentindeki "Feszitval Kampüsü", yalnızca Ora'nın "hastalık nedeniyle" performansını iptal etmek zorunda kaldığını söyledi. Ora açıklamasında yalnızca artık "iyice dinlenmesi" ve "doktorunun talimatlarına uyması" gerektiğini ekledi. Ayrıca hayranlarına anlayışlarından dolayı teşekkür etti. Planlandığı gibi performans gösteremediği için çok üzgün.


Rita Ora'nın turne programı şu anda hastalığına uygun: Bir sonraki konserinin 16 Ağustos'ta Slovakya'nın Bratislava kentinde olması planlanmıyor. İki gün sonra Romanya'ya geçiyorlar ve ardından 26 Ağustos'ta Manchester'da bir performans sergiliyorlar. Hastalığının yaklaşan konserlerini etkileyip etkilemeyeceği henüz açıklanmadı.



“Tikla Bu Haberi Kaçirma”


“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


“Bu Haber Hiç Kaçmaz”