Ben Affleck ve Jennifer Lopez ile boşanma evraklarını tamamladığı söyleniyor!


Ben Affleck ve Jennifer Lopez ile boşanma evraklarını tamamladığı söyleniyor!

Önce büyük bir aşka dönüştü’ şimdi de ‘Bennifer 2 - 0 ayrılığı’ önde götürüyor’. Yapacak bir şey kalmadı mı? Ben Affleck ve Jennifer Lopez’in boşanma evraklarını tamamladığı söyleniyor.

Haftalardır evliliğin bittiğine dair söylentiler sürüyor, Jennifer Lopez (55) ve Ben Affleck (51). Oyuncu, uzun zaman önce ortak aşk villasından taşındı. Evlilik yıldönümlerini ve J.Lo'nun doğum gününü ayrı geçirdiler.


Arkadaşlar şimdi şunu söyledi:

Ben Affleck çok üzgün Yapılacak bir şey kalmadı mı?.


Daily Mail” şunu ortaya koyuyor: “Boşanma belgeleri zaten doldurulmuş ancak henüz gönderilmemiştir”. İlişkilerini kurtarmaya yönelik tüm girişimler "başarısız oldu".

Çiftin son kez Haziran ayı başlarında halka açık görünümü: JLo ve Ben, oğlunun basketbol maçı için bir araya geldi.


Ben Affleck çok üzgün Yapılacak bir şey kalmadı mı?.


İçeriden biri, Hollywood çiftinin "dosya açmak için doğru zamanı beklediğini" açıkladı. Ancak bu gerçekleştiğinde "birbirlerini çok sevdiklerini ve bunun yürümesi için nasıl mücadele ettiklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledikleri ortak bir bildiri yayınlamak" istiyorlar.


Nasıl başarısız oldu? “Dürüst olmak gerekirse, sonunda bir uzlaşma üzerinde anlaşamadılar. Daha önceki duygular artık yok ve ikisi de bunu kabul etti" dedi.

Daha önce iki kez çok aşık olmuşlardı. BURADA 2022'deki düğünlerinde. Ben Affleck ve Jennifer Lopez görünüşe göre ikinci kez ayrılıyor

Geçtiğimiz Çarşamba günü Affleck, Los Angeles'ta 20 milyon dolarlık yeni bir "bekar defteri" satın aldı.


Ben Affleck çok üzgün Yapılacak bir şey kalmadı mı?.

J.Lo'nun bunu ancak doğum gününde öğrendiği söyleniyor. Yakın bir sırdaş, "Haber kalpten bıçaklanmış gibiydi" dedi. Radar". "Ben'in kendi evine taşınma kararı Jennifer'a büyük bir hakarettir."

Villada beş yatak odası ve altı banyonun yanı sıra ayrı bir aile odası, çalışma odası, gömme dolaplar, sinema odası, misafirhane ve manzaralı iki büyük havuz bulunmaktadır.


Lüks villa ikinci bir ev gibi görünmüyor. Ben Affleck, Mayıs ayından bu yana Brentwood, Los Angeles'ta kiralık bir evde yaşıyordu. Jennifer Lopez şu anda Los Angeles'ta paylaştıkları 60 milyonluk malikanede yaşıyor

Şarkıcı buna nasıl tepki verdi? Dikkatini ABD'nin diğer tarafında oyaladı ve Temmuz ayının çoğunu Doğu Yakası'nda, Hamptons'da geçirdi. Etrafta dolaşmak yerine orada gerçekten güzel vakit geçirdi. Bisiklete binerek, Bridgerton temalı görkemli bir doğum günü partisiyle ve bolca sevgiyle dikkatini ailesinden uzaklaştırdı.


Instagram'da ikizleri (16) Emme ve Max ile birlikte bir dizi fotoğraf yayınladı ve altına "Tüm kalbim" yazdı. Ben Affleck hakkında tek kelime yok.

Ben Affleck çok üzgün Yapılacak bir şey kalmadı mı?.

Bu aşk hikayesinin mutlu sonu varmış gibi görünmüyor. Lopez ve Affleck, 2002 yılında Gigli filminin setinde tanıştılar ve aynı yıl nişanlandılar. Düğünden kısa bir süre önce, Ocak 2004'te, ardından ayrılık.

2021'de birbirlerini yeniden buldular. Düğün 2022 yazında Las Vegas'ta gerçekleşti. Daha sonra Affleck'in Savannah, Georgia'daki malikanesinde büyük bir parti verdiler.