John Travolta ve kızı Ella: Olimpiyatlarda jimnastikçileri kutluyorlar


John Travolta ve kızı Ella: Olimpiyatlarda jimnastikçileri kutluyorlar

John Travolta, kızıyla birlikte Olimpiyatlara katıldı. Ella Travolta, kıyafeti için Paris'ten ilham aldı.

70 yaşındaki aktör John Travolta ve 24 yaşındaki kızı Ella Bleu Travolta, kendilerinden önceki birçok yıldız gibi Olimpiyatları tatma fırsatını kaçırmadı. İkili, 3 Ağustos Cumartesi günü Bercy Arena'da ABD'li jimnastik yıldızı 27 yaşındaki Simone Biles'in de kasada parlayarak bir altın madalya daha kazanmasını izleme fırsatı buldu. Paris'teki arena sportif bir havaya bürünürken, baba-kız ikilisi şık kıyafetler tercih etti.


Paris'e bir övgü niteliğinde aksesuar

"Grease" yıldızı, açık mavi cep mendili olan koyu mavi bir ceket giyiyordu ve bunu siyah balıkçı yaka, kot pantolon ve boynunda altın bir zincirle tamamlıyordu. Ayrıca siyah güneş gözlüğü takarak arena önünde fotoğrafçılara poz verdi. Kızı, geniş paçalı pantolon ve ince askılı kısa üstten oluşan tamamen siyah zarif bir görünüm seçti. Fransız esintili siyah bere ve altın zincir saplı siyah bir çanta görünümü tamamladı.


John Travolta'nın kızı Ella Bleu, merhum eşi Kelly Preston (1962-2020) ile olan evliliğinden geliyor. Çocukları arasında 13 yaşındaki oğulları Benjamin ve merhum oğulları Jett (1992-2009) de yer alıyor. Kelly Preston, Temmuz 2020'de 57 yaşında meme kanserinden öldü. 1991'den beri John Travolta ile evlidir. Son Jett, Ocak 2009'da 16 yaşındayken Bahamalar'da tatildeyken nöbet geçirdikten sonra öldü.


Ella, 18 Şubat'taki 70. doğum gününde John Travolta ile kızı arasındaki bağın ne kadar yakın olduğunu açıkça belirtti. Instagram'da paylaşılan bir hatıra fotoğrafı hakkında şunları yazdı: "Her zaman yanımda olan, bu dünyaya her zaman ışık ve güzellik getiren adama mutlu yıllar. Seni her şeyden çok seviyorum." Haziran ortasında başka bir gönderide şunu yazdı: "En yakın arkadaşımın Babalar Günü kutlu olsun, seni çok seviyorum baba."