Rihanna karnaval kostümüyle boy gösterisi yapti, Herkes hayran kaldı


Rihanna karnaval kostümüyle boy gösterisi yapti, Herkes hayran kaldı

Rihanna karnavala geri dönüşünü kutluyor! “Altı paket karın kası için yaz planından vazgeçtim”

Rihanna karnavala kostümüyle boy gösterisi yapti! Şarkıcı beş yıldır bu kadar gösterişli kostümlerle görülmedi, bu arada korona salgını da şiddetlendi ve iki kez anne oldu.

Pop yıldızı Rihanna, beş yıl aradan sonra bir kez daha memleketi Barbados'taki “Crop Over Karnavalı”nda görkemli bir kostümle dolaşıyor. 36 yaşındaki oyuncu, 2019'daki korona pandemisinden önce en son provokatif bir karnaval kostümü giymişti.


İki küçük erkek çocuk annesi RZA Athelston, Mayıs 2022'de, küçük kardeşi Riot Rose ise Ağustos 2023'te dünyaya geldi ve henüz eski formuna tam olarak ulaşamadı ama bunu umursamıyor. Şarkıcı, kıvrımlarını benimseyerek geçtiğimiz hafta takipçileriyle dürüst bir itirafta bulunmuştu.


Fenty x Puma spor ayakkabılarını sergilediği, Miu Miu pilili mini etek ve mavi düğmeli gömlek giydiği ve bir noktada Savage X Fenty markasının siyah iç çamaşırını şakacı bir şekilde sergilediği bir Instagram videosunda şaka yollu şunları yazdı: "Ben açıkça Gelecek yaza kadar altılı paketimi almayacağım, yaz hedefimi değiştirdim ve şimdi ayakkabılarımı külotumla eşleştirmek istiyorum!" Daha fazla vücut pozitifliği için net bir ifade.


Rihanna karnaval kostümüyle boy gösterisi yapti

Rihanna'ya karnavalda askerler eşlik etti

Halka açık karnavalda yer alabilmek için Rihanna'ya saldırı tüfeği taşıyan birkaç askerin eşlik etmesi gerekiyordu. Muhtemelen sülün tüyleri, yapay elmaslar ve arka kısmı bağcıklarla süslenmiş gösterişli kostümü korumak için de. Eskortlara rağmen kalabalığın içinde manevra yaparken büyük kanatlar o kadar da kolay değildi. Ancak Rihanna, bir veya iki hayranıyla fotoğraf çektirme fırsatını da kaçırmadı.


Rihanna, 2019 yılına kadar kendi ülkesindeki karnavalın düzenli konuğuydu ve şimdiden çoğunlukla tüylerle süslenmiş, çok dar kıyafetler içeren çok çeşitli kıyafetler sundu. Yani, altılı paket olsun veya olmasın, şarkıcının gelecek yıl nasıl görüneceğini görmek için şimdiden heyecanlanmaya başlayabilirsiniz.