Heidi Klum Bikini giymiyor: Dünyanın en küçük mayosu mu?


Heidi Klum Bikini giymiyor: Dünyanın en küçük mayosu mu?

Heidi Klum Tüm zamanların en küçük mayosu mu?: Heidi Klum Bikini diye birsey giymiyor

Bu ipler dramatik bir deneyim... Model Heidi Klum (51), nefes alma garantili bir mayoyla bir kez daha hayatın güneşli tarafını gösteriyor. Dört çocuk annesi (Leni, 20, Henry, 18, Johann, 17, Lou, 14) Instagram'da yıkanmış bir tatil podyumu yapıyor. Mikro bikinili mini klip!!

Muhtemelen tüm zamanların en küçük mayosu ve ona uygun anvelop üst ile Heidi, kült dergisi "Sports Illustrated" için yaptığı ilk kapak çekiminden 25 yıl sonra bile hiçbir şeyi unutmadığını gösteriyor.

O sırada bir sandalyede oturuyordu.


Heidi Klum Bikini giymiyor: Dünyanın en küçük mayosu mu?.

Seksi siyah beyaz mayoyla sahnede, şimdi de ünlü kıvrımlarını mırıldanıp hayrete düşüren bir leopar parçasıyla paketledi.

Üst kısım hala oldukça bulutlu, ancak aşağıda neredeyse tüm şeritlerin arasında mayonuzu aramak zorunda kalıyorsunuz. Bu hala mayo mu yoksa zaten Bikini HİÇBİR ŞEY mi?

Tom Kaulitz ve Heidi Klum beşinci evlilik yıldönümlerini plaj görünümünde kutladılar. Heidi bikini üstü olmadan kocasına sarılıyor ve bu fotoğraf hakkında şunları yazdı: “Daha iyisini isteyemezdim. Seni seviyorum Tom'u."


Heidi Klum için en azından bu bölgenin güneşlenmek için de iyi bir yer olup olmadığı sorusu tüyler ürpertici görünüyor. Klum, göz alıcı videosu hakkında "Plaj zamanı... sonradan bronzlaşma çizgilerinden emin değilim" yorumunu yapıyor.


Eşi Tom Kaulitz (34) ile cennet gibi bir tatil gezisinde beşinci evlilik yıl dönümünü kutladı. Model anne ve Tokio Oteli gitaristi, 3 Ağustos 2019'dan bu yana mutlu bir evliliğe sahipler ve aşklarını başka hiçbir ünlü çiftin yapmadığı şekilde kutluyorlar. Tekstilli ve tekstilsiz!