Katie Price Londra Heathrow'da polis tutukladı


Katie Price Londra Heathrow'da polis tutukladı

Geçtiğimiz günlerde İngiliz model Katie Price hakkında tutuklama emri çıkarıldı ve şimdi de Londra'nın Heathrow Havalimanı'nda tutuklandı.

İki kez iflas ilan edilen İngiliz modelin, iflaslarıyla ilgili 30 Temmuz'daki duruşmaya katılmaması nedeniyle 46 yaşındaki Katie Price için Londra'da tutuklama emri çıkarıldı. DailyMail, 46 yaşındaki kişinin Londra Heathrow Havaalanında tutuklandığını bildirdi. Price daha önce estetik operasyon için Türkiye'ye gitmişti.


Katie Price Londra'da tutuklandı

Daily Mail'de Price'ın polis tarafından gözaltında tutulduğu görüntüler yer alıyor. Fotoğraflarda polis aracında başı bandajlı bir şekilde oturuyor; muhtemelen güzellik işleminin bir sonucu. Londra polisi tutuklamayı İngiliz gazetesine doğruladı. Price gözaltına alındı ??ve 9 Ağustos 2024'te Londra'daki Kraliyet Adalet Mahkemelerindeki duruşmasına çıkacak.


Geçen haftaki duruşmada, iflas davasında mütevelli heyetini temsil eden avukat Darragh Connell, Price'ın tutuklanmasının ardından "uzun bir süre gözaltında kalmayacağını" belirtti. Güvence altına alınması gereken tek şey, iflas davasının gelecekteki duruşmasında yer almasıdır.


900.000 avro tutarındaki borçlarla ilgili

Aynı zamanda erotik web sitesi OnlyFans'ta da aktif olan model, Şubat ayında ödenmemiş faturalar nedeniyle ayrı bir hukuki anlaşmazlık nedeniyle, önümüzdeki üç yıl için OnlyFans gelirinin yüzde 40'ını alacaklılara devretme cezasına çarptırılmıştı. BBC'ye göre Price, geçen yılın ekim ayında BBC'ye yasal işlem tehditlerinden "bıktığını" söylemişti. "Bitirmek" için hapse girmeyi tercih ederdi. Bu yılın Mart ayındaki ikinci iflasınız 900.000 Euro'yu aşan vergi borçlarıyla ilgili.

ETİKETLER