Ünlü Model Kylie Jenner 27'ci yaş gününü kutladı.


Ünlü Model Kylie Jenner 27'ci yaş gününü kutladı.

Başarılı, daha başarılı Kylie Jenner. Realite TV yıldızı 10 Ağustos'ta 27. yaş gününü kutluyor. Son yıllarda girişimci olarak büyük bir isim yaptı. Ancak sayısız hayran tarafından takdir edilse de işler onun için her zaman kolay olmuyor. Kişisine yönelik kamuoyu eleştirisi Kylie'ye damgasını vurdu.

"Kardashians"ın yeni sezonunda Kylie, duygusal dünyasına dair dürüst bir bakış açısı sunuyor. İnanılmaz başarısına rağmen (yirmili yaşlarında Forbes'un Amerika'nın kendi kendini yetiştirmiş en zengin kadınları listesine giren ilk kadındı), yine de kendisiyle mücadele etmesi gerektiğini açıkça belirtiyor. Nedeni? Sürekli eleştiriye katlanmak zorunda.


Kylie yeni sezonda kız kardeşi Kendall'a gözyaşları içinde "Hakkımda her zaman kötü şeyler duyuyorum" diye açıklıyor ve ekliyor: "Sanırım on yıl boyunca bunu duyduktan sonra artık yoruluyorum."

Ayrıca şöyle itiraf ediyor: "Hala kendime güvenim olması ve aynaya bakıp güzel olduğumu düşünebilmem bir mucize."


Nefret onu gerçekten rahatsız etse de kötü yorumların moralini bozmasına izin vermek istemiyor. Kylie duygusal patlamasını "Kendimi kendine güvenen bir insan olarak görüyorum ama ben sadece bir insanım" diye açıklıyor ve ardından şöyle açıklıyor: "Yorumların beni hayal kırıklığına uğratmasına izin veremem."


Hayranlar “doğal Kylie'yi” seviyor

Ancak Kylie her zaman eleştiriye katlanmak zorunda kalsa da en azından ona hayran olan birçok takipçi var. Örneğin, birkaç hafta önce dudak dolgularının kısmen erimiş olması birçok hayran tarafından olumlu karşılandı. Etkileyicinin Instagram gönderisinin altına birçok kullanıcıdan sadece biri "Doğal Kylie'yi seviyorum" diye yazdı.


Kesin olan bir şey var: Girişimci sık sık eleştirilse de gerçek bir güç kadını olduğunu ve kötü nefret yorumlarının ona zarar vermeyeceğini tekrar tekrar kanıtlıyor. Ona mutlu bir 27. yaş günü diliyoruz ve önümüzdeki yıllarda Kylie ile daha neler deneyimleyebileceğimizi görmek için heyecan duyuyoruz.