Katy Perry video çekimiyle İspanyol yetkililerini kızdırdı


Katy Perry video çekimiyle İspanyol yetkililerini kızdırdı

Katy Perry, Balear sahilinde bir müzik videosu çeker ve yetkililerle başı derde girer!

Katy Perry'nin (39) yeni müzik videosu hayranları arasında coşkuya neden olurken, İspanyol yetkililerin başına dert açıyor! Görünüşe göre ABD'li şarkıcı ve ekibi, Balear Adaları'nın doğa rezervinde çekim izni olmadan seyahat ediyorlardı.

"Lifetime", Katy Perry'nin her zamanki pop yaz hitinin adı ve beraberindeki videoda şarkıcı, Balear Adaları'ndaki çeşitli plajlarda, şehirlerde ve gece kulüplerinde dans ederken ve zıplarken görülüyor. Klip şu anda YouTube'da iki milyonu aşkın izlenme sayısına ulaştı.


Pek çok hayran müzisyenin dört yıllık bir aradan sonra dönüşünü kutlarken, İspanyol yetkililer videoyu açıkça beğenmedi. İspanyol El País gazetesinin haberine göre, Mallorca merkezli Balear Adaları hükümetinin Çevre Bakanlığı, 39 yaşındaki kişi hakkında soruşturma başlattı. 


Ancak videoda Perry'nin kasksız motosikletiyle sokaklarda yarıştığı için değil, bir doğa koruma alanında izinsiz seyahat ettiği söylendiği için.

Sahneler İbiza, Formentera ve Formentera'nın kuzeyindeki S'Espalmador adasında çekildi. Çevre ajansının açıkladığı gibi, Amerikan yapım şirketinin aslında, özellikle Formentera'daki koruma altındaki Ses Salines Tabiat Parkı'nda çekim yapmak için gerekli çekim izinlerini alması gerekiyordu.


Ama bu asla olmadı!

Katy Perry video çekimiyle İspanyol yetkililerini kızdırdı.

“Akdeniz mücevheri” zarar gördü mü? Katy Perry korunaklı bir plajda film çekiyor, 39 yaşındaki oyuncu Balear Adaları'nda çekimler için birkaç hafta geçirdi.

Bunun yerine ABD'li şarkıcı ve ekibi, çekim yapmak için izinsiz olarak korunan alanlara girdi. Videoda Perry, S'Espalmador'un aslında iplerle çevrili kum tepeleri üzerinde bikiniyle dans ediyor.

Ve bunun iyi bir nedeni var: İspanyol hükümetinin turizm web sitesinde açıkladığı gibi, kum tepeleri Balear Adaları'ndaki "en iyi korunmuş Akdeniz mücevherlerinden" biri. Kumul sistemi “yüksek ekolojik değere” sahiptir ve acı su lagünlerinin korunmasına ve varlığının devamına önemli ölçüde katkıda bulunur.

Ancak yetkili, olayın "çevre suçu" değil, idari bir suç olduğunu vurguladı. Ön soruşturmalar zaten başlatıldı.