Dua Lipa: 29'cu yaş gününce hayat daha da iyiye gidiyor


Dua Lipa: 29'cu yaş gününce hayat daha da iyiye gidiyor

Dua Lipa yola çıkıyor! Ama sadece doğum günü için aldığı masa süslemeleriyle. Kutlama tropik bir ortamda sevdiklerinizle birlikte gerçekleşir. 

Şarkıcı mutlu bir şekilde "29!!!! Ve hayat daha da iyiye gidiyor" diyor ve Instagram'daki hayranlarına sıcak tebrikleri için teşekkür ediyor. Çağımızın en büyük pop yıldızlarından biri olan Dua Lipa'nın sadece müzik endüstrisinde değil, moda dünyasında da büyük etkisi var. İşte hayranlarının da yararlanabileceği dört moda seçeneği.


29 yaşındaki şarkıcı Dua Lipa, başarılı hitleri "New Rules" ve "Houdini" ile ilham vermekle kalmıyor, aynı zamanda moda açısından yeni standartlar belirliyor ve insanları sözde moda yasalarına açıkça karşı çıkmaya teşvik ediyor. Mesela farklı desenleri birbiriyle birleştirmenize neden izin verilmesin? Basit görünüm her zaman güvenli bir bahis olsa da Dua'yı sıkıyor gibi görünüyor. İngiliz-Arnavut yıldızı çeşitli renkleri, şekilleri, heyecan verici baskıları ve tasarımcıları seviyor. İster Instagram'da, ister dergilerde, ister sahnede: Dua Lipa'nın tarzı var!


Dua Lipa: 1. Sokak stilinin zarafetle buluşması

Müzisyen, gündelik sokak giyimini ışıltılı detaylarla ustaca birleştiren kendine özgü tarzıyla tanınıyor. Tipik bir kıyafeti, örneğin, açık mavi büyük beden kot pantolon ve sade bir tişört; bunu iddialı botlarla renklendiriyor, tıpkı buradaki gibi, timsah görünümünde şarap kırmızısı topuklu botlarla.


Ayrıca takıma sofistike bir hava katan ve kısaltılmış beyaz kürk ceketiyle gösteriş ve tarzı yansıtan zarif bir çanta taşıyor. Sokak giyiminin her zaman havalı ve rahat olması gerekmediğini, aynı zamanda şık ayrıntılarla da zenginleştirilebileceğini dünyaya gösteriyor. Bu ustaca karışım, Dua Lipa'nın tarzını benzersiz kılıyor ve birçok hayranı ve takipçisi için ilham kaynağı oluyor.


2. Takı olmazsa olmazdır

Dua Lipa: 29' cu yaş gününce hayat daha da iyiye gidiyor

Dua Lipa takı takmayı, özellikle de dikkat çekici parçaları kullanmayı seviyor. Çünkü her zaman söylenir: daha fazlası daha fazladır! Görünüşüne kişilik kazandırmak için göz alıcı aksesuarlar kullanmayı seviyor. Pratik, basit bir görünüm bile kolayca dikkat çekici olabilir.


Geri çekilmek yerine farklı metalleri, dokuları ve tasarımları birleştiren gösterişli mücevher parçalarını denemeyi tercih ediyor. Gösterişli kolyelerden iddialı küpelere kadar şarkıcı, kıyafetlerini cesur ve benzersiz aksesuarlarla tamamlamayı seviyor.


3. Yıldız köklerine dönüş

Dua Lipa: 29' cu yaş gününce hayat daha da iyiye gidiyor

Cesur kararlar vermekten çekinmeyen Dua Lipa, 2000'li yılların tarzını benimsiyor. Ancak karıştır ve eşleştir de popüler! Şarkıcı, gerçek 2000'li yılların tarzında, şakacı tarzları biraz provokasyonla karıştırıyor. Dar üstler, mini etekler, stilettolar ve canlı renkler bu görünümün karakteristik özellikleridir. Kelebek baskıları ve yapay elmaslar da özellikle popülerdir ve şarkıcıya inanılmaz bir hafiflik kazandırır.


Bu cesur tarzı benimsemeye cesaret edemiyorsanız, trend olan tek bir parçayı seçip onu takım elbise pantolonu, jean ya da blazer gibi daha sade unsurlarla kombinleyebilirsiniz. Bu, parçanın kıyafet içinde hala göz alıcı olmaya devam ettiği ve mevcut moda trendlerine uyacak şekilde mükemmel bir şekilde tasarlanmış göründüğü anlamına geliyor.


4. İnanılmaz derecede sert tırnaklar

Dua Lipa: 29' cu yaş gününce hayat daha da iyiye gidiyor

Tırnak oyunu durdurulamaz! Hangi fotoğrafını yakınlaştırırsanız büyütün, Dua Lipa'nın manikürleri başlı başına bir sanattır. Denediği şey takipçileri arasında hızla trend haline geliyor. Parlak mor veya sulu turuncu renkte krom tırnaklar mı? İngiliz-Arnavut şarkıcı için bu en basit tarzlardan biri.


Bu formda birkaç kez yaptığı airbrush tırnaklarıyla da hatırlanıyor. Siyah ve mavi tırnaklar biraz grunge ve biraz deniz mavisini birleştiriyor ve bu nedenle son albümleri "Radical Optimism" ile mükemmel uyum sağlıyor. Dua sevdiği şeyi yapıyor ve kesinlikle işe yarıyor!