Aleyna Tilki tuvalette çektiği pozlar' Sosyal medyayı salladı


Aleyna Tilki tuvalette çektiği pozlar' Sosyal medyayı salladı

Aleyna Tilki ‘tuvalette’ mini bikinisiyle çektigi pozlar’ Sosyal medyada olay yarattı.

Genç şarkıcının yeni çıkardığı şarkısının ardından 'yeni sürprizlere devam' notuyla yaptığı paylaşım, takipçilerinden büyük ilgi gördü

'Sen Olsan Bari', 'Yalnız Çiçek', 'Cevapsız Çınlama' gibi şarkılarıyla tanınan 24 yaşındaki Aleyna Tilki, hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor.

"Hoşuna Gidiyo'yu sürprizlere devam"

Aleyna Tilki ‘tuvalette’ mini bikinisiyle çektigi pozlar’ Sosyal medyada olay yarattı. - Magazin Haberleri

Geçen günlerde yeni şarkısı 'Hoşuna Gidiyo'yu piyasaya süren Tilki'nin önceki akşam Instagram hesabından "Yeni çıkardığımız şarkıdan sonra yeni sürprizlere devam" notuyla yaptığı paylaşım ise yine olay oldu.


“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


Genç şarkıcının hayranlarına sürprizlerinin olduğunun müjdesini verirken tercih ettiği kıyafete yorum yağdı.

Daha önce yaptığı bir açıklamada ''Kıyafeti eleştirmek tacizdir'' diyen Aleyna Tilki, sahneye süper mini bir şort ve kısa bluzla çıktı. Tilki'nin tarzını hiç beğenmeyen birçok kullanıcı ''İmkanın varken insanların içine bu kıyafetle nasıl çıkarsın'' yorumu yapıldı.

“Seyircilerine özen göstermezsen sana hiç iş vermezler” yorumu yapıldı. Aleyna Tilki

'Kıyafeti eleştirmek tacizdir' deyip ,sahneye süper mini bir şort ve kısa bluzla çıktı. Tilki'nin tarzını hiç beğenmeyen birçok kullanıcı “İmkanın varken insanların içine bu kıyafetle nasıl çıkarsın” yorumu yapıldı.

Şarkılarının yanı sıra kıyafet tercihi ve yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Aleyna Tilki

Bodrum'daki sahnesine süper mini siyah şort ve beyaz bluzla çıktı. Sevilen şarkılarını okuyan Tilki'nin sahne kıyafeti eleştirilerin hedefi olan. Ünlü ismin konserine ve hayranlarına özen göstermediğini belirten birçok kullanıcı "Seyircilerine özen göstermezsen sana hiç iş vermezler" yorumu yapıldı.;