Şeyma Subaşı'nın çıplak pozları' Sosyal medyayı salladı


Şeyma Subaşı'nın çıplak pozları' Sosyal medyayı salladı

Şeyma Subaşı öz bakıma girip üstsüz poz verdi! çektigi pozlar’ Sosyal medyada olay yarattı.

Şeyma Subaşı özel hayatının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Son olarak öz bakım paylaşımları yapan Subaşı, üstsüz pozlarını da paylaşımına ekledi.

Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımları özel hayatı ve açıklamaları ile adından sık sık söz ettiriyor. Melisa adında bir kızı olan Subaşı daha sonra Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalmıştı. Adı zaman zaman bazı isimlerle aşk dedikodularına karışan Subaşı üstsüz paylaşımıyla çok konuşuldu.


Aynada üstsüz poz veren Subaşı paylaşımına, 'Öz bakım ile yola devam' notunu yazdı. Subaşı göğüslerini çay emojisiyle kapattı.

Uzun bir süre İtalyan DJ Guido Senia ile ilişki yaşayan Subaşı bu beraberliğinde de aradığını bulamadı.

Barış Alper Yılmaz ile anılan Şeyma Subaşı, isim vermeden aşık olduğunu itiraf etti. 'Hala aşkı hissedecek çok şeyim var'

 

Mısırlı iş insanı Meedo ile evlenen Şeyma Subaşı'nın mutluluğu kısa sürmüştü. Evlendikten kısa bir süre sonra boşanan Subaşı, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Adı son olarak futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılan ünlü isimden bir aşk itirafı geldi.


'Hala aşkı hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde aşk hissediyorum' dedi.

Şeyma Subaşı eski yaşam tarzına geri göndü: mini bikiniyle poz verdi! - Magazin Haberleri

Şeyma Subaşı bu defa minik bikinisiyle vücudunu sergiledi. Ayna karşısına geçen Subaşı bu paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. Şeyma Subaşı'nın paylaşımına bir bakan bir daha baktı. Fit hali dikkat çeken Subaşı'nın zayıflığına yorum yağdı.



Tikla Bu Haberi Kaçirma


Şeyma Subaşı eski yaşam tarzına geri göndü: mini bikiniyle poz verdi! - Magazin Haberleri

Instagram hesabından bir videosunu yayınlayarak itirafta bulunan Şeyma Subaşı "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hala hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum" ifadelerini kullandı.



Bunlarda ilginizi Çekebilir


Geçtiğimiz günlerde de Ticaret Bakanlığı, Instagram hesabından gizli reklam yaptığını tespit ettiği Şeyma Subaşı'ya 550 bin TL ceza kesti.

Subaşı yediği cezanın ardından kaldığı otelin saunasından bikinili poz paylaşarak küfürlü bir şekilde “Reklam değildir, a.m.k.d.o.ç” ifadelerini yazdı. Bu paylaşımını gören takipçileri şaşkınlığa uğradı.


Bunlarda ilginizi Çekebilir