Brad Pitt ve George Clooney: Venedik'te Bot turu yapıp hava attılar


Brad Pitt ve George Clooney: Venedik'te Bot turu yapıp hava attılar

Brad Pitt ve George Clooney Venedik'te kutlandı. İki yıldız yeni Kurt adli filmlerini film festivalinde tanıtıyor.

60 yaşındaki Brad Pitt, 49 yaşındaki eski eşi Angelina Jolie ile Venedik'te buluşmaktan kaçındı. Oyuncu, film festivalinde rol arkadaşı ve arkadaşı 63 yaşındaki George Clooney ile büyük bir gösteri yapmayı tercih etti. İki büyük film yıldızı, geldikleri deniz taksisinde fotoğraflandı. Ortak filmleri “Kurtlar”ın 1 Eylül Pazar akşamı film festivalinde gösterilmesi planlanıyor.


Görünüşe göre Brad Pitt Cumartesi günü Venedik'e geldi ve fotoğraflar onu kız arkadaşı Ines de Ramon'la birlikte orada gösteriyordu. Angelina Jolie perşembe günü yeni filmi "Maria"yı orada sergiledi; oyuncunun hemen ardından seyahate çıktığı söyleniyor.


Şimdi Brad Pitt Venedik'teki görünümünü kutladı. Hollywood yıldızı, açık mavi bir ceket giydi ve bunu uyumlu pantolon ve beyaz tişörtün yanı sıra koyu renkli güneş gözlüğüyle kombinledi. George Clooney beyaz gömlek ve gri takım elbiseyle yanında belirdi.


Brad Pitt ve George Clooney'nin yeni filmi bunu anlatıyor

Brad Pitt ve George Clooney Venedik'te kutlandı. İki yıldız yeni Kurt adli filmlerini film festivalinde tanıtıyor. - Magazin Haberleri

Suç komedisi "Wolfs", 2008 yapımı casus komedi "Burn After Reading"den bu yana süper yıldızlar George Clooney ve Brad Pitt'in birlikte çektiği ilk film. "Örümcek Adam"ın yönetmeni 43 yaşındaki Jon Watts yönetti. Görünüşe göre "Wolfs"ta George Clooney, varlıklı bir müşteri için olayın tüm izlerini ortadan kaldırmak amacıyla New York'ta bir suç mahalline çağrılan, aynı zamanda tamirci olarak da bilinen profesyonel bir sorun çözücüyü canlandırıyor. . Ancak şaşırtıcı bir şekilde, ikinci bir tamirci (Brad Pitt) de sahaya çıkar ve iki yalnız adamın birlikte çalışmaktan başka seçeneği kalmaz.


George Clooney ve Brad Pitt'in yanı sıra Amy Ryan (56, "Sugar") ve Austin Abrams (27, "Euphoria") "Wolfs" için kamera karşısına geçti.