Ines de Ramon: Brad Pitt'in Kalbini fetheden kadın kim?


Ines de Ramon: Brad Pitt'in Kalbini fetheden kadın kim?

Ines de Ramon artık Hollywood'un ünlüsü oldu: Brad Pitt'in kalbini fetheden kadın kim?

Elleri şefkatle dokunuyor. Derin bakışlar. Parlayan kalpler!

Hollywood yıldızı Brad Pitt (60) ve kız arkadaşı Ines de Ramon'un (31) 81. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde muhteşem performansı. Yeni aksiyon komedisi “Wolfs”un galasında tüm dünyaya özel mutluluğunu gösterdi.

Tüm Hollywood'u büyüleyen kadın kim?

Ines sadece güzel değil, aynı zamanda oldukça başarılı! Dört yıl boyunca mücevher markası “Anita Ko”nun (Los Angeles) Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Ürdün Kraliçesi Rania (54), eski First Lady Michelle Obama (60) ve Hollywood yıldızı Charlize Theron (49) buradan satın alıyor.


New Jersey'de (ABD) Inés-Olivia de Ramon'da doğdu ve özel bankacılığın kalesi Cenevre'de büyüdü. Babası İsviçre finans endüstrisine aitti.

2013 yılında Cenevre Üniversitesi'nde İşletme Lisansını tamamladı. Ve: Brad Pitt onun Hollywood'da yakaladığı ilk şey değil! Ines, 2019'dan 2022'ye kadar "Vampire Diaries" yıldızı Paul Wesley (42) ile evlendi

Hollywood'un yeni rüya çifti Ines ve Brad en son Temmuz ayında İngiltere'nin Silverstone kentinde düzenlenen Formula 1 yarışında el ele görülmüştü. Şimdi kırmızı halıdaki ilk görünümünü takip etti. Görünüşe göre ikisi de birbirini iki yıldır tanıyor ve uzun süredir gizlice birbirleriyle çıkıyorlar!


Ines de Ramon: Brad Pitt'in Kalbini fetheden kadın kim?. - Magazin Haberleri

Baharatlı: Brad ve Ines'in yazı, Oscar ödüllü oyuncunun eski sevgilisi Angelina Jolie (49) ile paylaştığı şarap imalathanesi "Chateau Miraval"da (Provence, tahmini değer: 160 milyon euro) geçirdikleri söyleniyor. Boşanmadan bu yana mülkiyet konusunda hâlâ anlaşmazlıklar var.


Angelina yakın zamanda Brad'e karşı şiddet iddialarında bulunduğunda bile Ines cesurca onun yanında durdu.

Angelina Jolie de film festivaline katılarak yeni filmi “Maria”yı (opera sanatçısı Maria Callas'ın portresi, 53) Venedik'te tanıttı. Organizatörler onun ve Brad'in yeni keşfettiği mutluluğun asla yollarının kesişmemesini sağlamışlardı. Üzgün ??olmaktansa güvende olmak daha iyidir.