Selena Gomez'den özel itiraf: Çocuk sahibi olamıyorum


Selena Gomez'den özel itiraf: Çocuk sahibi olamıyorum

“Selena Gomez, uzun süre yasını tutmak zorunda kaldığım bir şeydi”

Selena Gomez çok özel bir konu hakkında daha önce hiç olmadığı kadar açık bir şekilde konuşuyor: Kendisi asla çocuk sahibi olamayacak. Taşıyıcı annelik veya evlat edinme yoluyla çocuk sahibi olma arzusunu yerine getirmek istiyor.


32 yaşındaki oyuncu ve müzisyen Selena Gomez, "Vanity Fair" ile yaptığı röportajda çocuk sahibi olma arzusundan açıkça bahsetti. “Binadaki Sadece Cinayetler” yıldızı, “Maalesef kendi çocuğum olamaz” diye açıklıyor. “Benim ve bebeğimin hayatını tehlikeye atacak birçok sağlık sorunum var. Bu bir süre üzülmem gereken bir şeydi.”


Selena Gomez: "Böyle olacağını düşünmüştüm"

Gomez sohbete şöyle devam etti: "Herkes için böyle olacağını düşünmüştüm. Ama böyle olmayacağı gerçeği beni çok daha rahatlatıyor." Kendisi, "taşıyıcı annelik veya evlat edinme konusunda istekli harika insanların var olmasının bir nimet olduğunu düşünüyor; bunların her ikisi de benim için muazzam fırsatlar." "Gerçekten anne olmak isteyenler için var olan bu fırsatlardan dolayı çok minnettar. Ben de onlardan biriyim. Bu yolculuğun neye benzeyeceğini görmek beni heyecanlandırıyor ama biraz farklı görünecek." Günün sonunda umurumda değil, o benim bebeğim olacak."


Çocuk sahibi olmayı düsünüyorum

Oyuncu, Kasım 2022'de "Rolling Stone"da bipolar bozukluğu için kullandığı ilaçlar nedeniyle muhtemelen çocuk sahibi olamayacağını belirtmişti. Kapak haberinde Gomez, bir arkadaşını ziyaret ettikten sonra muhtemelen hiçbir zaman bebek taşıyamayacağını anlayınca arabasında ağladığını söylüyor. Gomez, sorunun şu anda hayatında "çok büyük" bir şey olduğunu söyledi. Ancak önümüzdeki yıllarda başka bir şekilde anne olmayı umuyor: "Ona nasıl sahip olursam olayım, ona sahip olacağım." Gomez geçmişte sağlık sorunları hakkında açık konuşmuştu. 2014 yılında kendisine otoimmün hastalık lupus teşhisi konuldu. Daha sonra böbrek nakli ve kemoterapi görmek zorunda kaldı.


Benny Blanco onun en büyük desteği

"Vanity Fair" röportajında ??Gomez, hayattaki büyük desteği olan müzik yapımcısı Benny Blanco (36)'dan da övgüyle söz ediyor. Partneri hakkında şunları söylüyor: "Hiç bu şekilde sevilmemiştim. O sadece hafif, mutlak bir insandı. Hayatımdaki bir Işık O benim en iyi arkadaşımdı, ona her şeyi anlatmayı seviyorum." Gomez'e göre ikili, konu düğün planlaması olduğunda kendilerine herhangi bir baskı uygulamıyor. "Sahip olduklarımızı her zaman koruduğumuzdan emin oluyoruz ama kural yok. Onun her zaman kendisi olmasını istiyorum. Ben her zaman kendim olmak istiyorum."


Aralık 2023'te Selena Gomez ve Benny Blanco ilişkilerini resmileştirdi ve ikisi Temmuz 2023'ten beri çıkıyor. Hayranların aylarca süren spekülasyonlarının ardından Gomez, hayran hesabında paylaşılan bir fotoğrafa şu yorumu yaptı: "O benim kalbimdeki mutlak her şeyim." Kısa bir süre sonra Instagram hikayesinde Blanco ile bir selfie paylaşması dedikodulara son verdi.


Selena Gomez'in müzik yapımcısıyla ilişkisini kamuoyuna duyurmadan önce beş yıldır bekar olduğu söyleniyordu. Bundan önce eski Disney yıldızı, 30 yaşındaki Justin Bieber ile sekiz yıl boyunca ara sıra ilişki içindeydi. Eski rüya çifti nihayet 2018'de ayrıldı.

Selena Gomez