Bloom + Katy Perry: MTV VMA sahnesinde derin öpücükler


Bloom + Katy Perry: MTV VMA sahnesinde derin öpücükler

Katy Perry ve Orlando Bloom, VMA sahnesinde tutkulu bir öpücük paylaştı. Bloom ona "Video Öncü Ödülü"nü takdim etti.

Bu yıl 11 Eylül 2024 Çarşamba günü düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri 2024'te, 39 yaşındaki Katy Perry ve 47 yaşındaki Orlando Bloom muhtemelen en samimi anı yaşattı. Bir kızları olan müzisyen ve oyuncu, o akşam birbirlerinden zorlukla ayrıldı. Diğer şeylerin yanı sıra, sahnede derin bir öpücük alışverişinde bulundular.


Katy Perry ve Orlando Bloom MTV VMA'larında öpüşüyor

İngiliz yerli, partnerine fahri "Video Öncü Ödülü"nü vermeden önce bizzat övgüde bulundu. Teşekkür olarak seyircilerin önünde sevdiği kişiyi öptü. Klipte şarkıcının nişanlısını uzun bir öpücük için kucakladığı görülüyor.


Kızının annesine yaptığı övgüde, bu konuda övünmeden duramadı. Aktör, partnerine gerçek adıyla seslenerek, "Sen ona Katy Perry olarak aşık oldun. Ben de ona Katheryn Hudson olarak aşık oldum" dedi. Bir müzisyen olarak Perry, tüm şarkılarına ve müzik videolarına "sevgiyi, ışığı ve benzersiz mizah anlayışını" katıyor. Bir anne ve nişanlısı olarak “aynı sevgiyi ve neşeyi” ve aynı zamanda hayranlarına da gösteriyor.


Bloom onu ??ayrıca övdü: "Ona en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda, müziği ve yarattığı olağanüstü dünya, neşe ve kahkaha duygusu uyandırdı ve dünyanın dört bir yanından nesiller boyu insanlara ilham verdi." Sonunda Perry'ye, "Bu onur için tebrikler bebeğim. Seninle o kadar gurur duyuyorum ki" dedi.


Katy Perry, Bloom ve kızına teşekkür ediyor

Daha sonraki konuşmasında kendisine özellikle teşekkür etti. Yakın zamanda "Babasını Ara" podcast'inde yaptığı ilginç bir açıklamaya atıfta bulunarak, "Beni ayakta tuttuğu, parti yaptığı ve bulaşıkları yıkadığı için Orlando'ya teşekkürler" dedi sırıtarak. Perry, dört yaşındaki kızlarından bahsederek, "Son olarak, ihtiyacım olan tek çiçek olan Daisy'ye teşekkür ederim" dedi. Şarkıcı, ebeveynlerini ve ailesini "en derin kökleri" olarak tanımladı. Onlarla yaşadığı çatışmalardan "bu görüş farklılıklarının hâlâ sevgi dolu olabileceğini" öğrendi.


Son olarak Perry, izleyicileri sosyal medyaya ara vermeye ve akıl sağlıklarına dikkat etmeye çağırdı. "Şu anda burada durmamın en büyük nedenlerinden biri, bu sektördeki her sanatçının, özellikle de kadınların sürekli mücadele etmek zorunda kaldığı tüm gürültüyü engellemeyi öğrenmiş olmamdır" diye açıkladı.


Perry, "Woman's World" adlı single'ında kendisini feminist olarak tanıttı. Ancak şarkıyla başarılı bir geri dönüşü kutlamadı: ABD listelerinde 63 numaraya, Büyük Britanya'da ise 47 numaraya ulaştı. Yedinci stüdyo albümü "143" 20 Eylül 2024'te yayınlanacak.