Cardi B + Offset: Aşk sonrası bebek mutluluğu! Yeniden anne-baba oldular


Cardi B + Offset: Aşk sonrası bebek mutluluğu! Yeniden anne-baba oldular

Eski rapçi çift Cardi B ve Offset, boşanma davası açtıktan kısa bir süre sonra ikinci kızlarını kollarına aldı.

Resmi ayrılıklarından yaklaşık altı hafta sonra, rapçi Cardi B (31) ve kocası Offset (32), üçüncü çocuklarını birlikte kucaklarına aldılar. 31 yaşındaki oyuncu, "En tatlı küçük şey" sözleriyle ve anne-çocuk fotoğrafıyla 12 Eylül 2024'te ikinci kızının doğumunu Instagram üzerinden duyurdu.


Cardi B, üç numaralı bebekle ilk fotoğrafını paylaştı

Renkli bir sabahlık giyen müzisyen, hastane yatağında kucağında yeni doğan bebekle poz verdi. Burada doğum tarihini de açıkladı: Küçük kız 7 Eylül'de doğdu. New York yerlisi, iki kardeşin bebeği nasıl tanıdığını, üçüncü çocuğunu nasıl emzirdiğini ve ayrıca ilk bağlanma sırasında baba Offset'in bir fotoğrafını gösteren bir dizi fotoğrafı internette yayınladı.


Boşanmaya rağmen birlikte bebek sahibi olmak

Cardi B , yaklaşık yedi yıllık evlilik ve çeşitli ilişkilerdeki kesintilerin ardından Temmuz ayında çocuğun babasından ayrıldı. Fotoğraflardan birinde aileye küçük bir katkı yapmasına izin verilen rapçiyle birlikte zaten 3 yaşında bir oğlu Wave ve 6 yaşında bir kızı Kulture var.


Sanatçı boşanma davası açtıktan bir gün sonra, birkaç hafta önce Instagram kanalında bebeğinin karnını ortaya çıkardı. "Her sonla birlikte yeni bir başlangıç ??gelir! Bu zamanı seninle paylaştığım için çok minnettarım, bana daha fazla sevgi, daha fazla hayat verdin ve her şeyden önce gücümü yeniledin!" doğmamış kızının eşleşen kürk mantosu. "Bana her şeye sahip olabileceğimi hatırlattın! Bana asla hayat, aşk ve tutkum arasında seçim yapmak zorunda olmadığımı hatırlattın! Seni çok seviyorum ve bana yardımcı olmak için neyin peşinde olduğunu deneyimlemeni sabırsızlıkla bekliyorum." beni yapmaya ittiğin şeyi başar!"