Ben Affleck + JLo: Aşkın başka bir dönüşü mü? Çocuklarla tanışırken öpüşürken görüldü


Ben Affleck + JLo: Aşkın başka bir dönüşü mü? Çocuklarla tanışırken öpüşürken görüldü

Ben Affleck ve Jennifer Lopez, çocuklarıyla birlikte Beverly Hills'te birkaç saat geçirdi. Boşanmanın ardından çocuklarla yapılan ilk halka açık toplantıda Hollywood yıldızlarının yeniden yakınlaştığı söyleniyor.

55 yaşındaki Jennifer Lopez ve 52 yaşındaki Ben Affleck, Hollywood'un 2021'deki en büyük romantik geri dönüşlerinden birini kutladılar. Ancak ikinci denemede bile neredeyse hiç mutlu son olmadı. Aylarca süren spekülasyonların ardından 20 Ağustos 2024'te üzücü bir kesinlik oluştu: JLo, iki yıllık evliliğin ardından oyuncudan boşanma davası açtı; mahkeme belgelerine göre ayrılık Nisan ayında gerçekleşti.


Eylül ayının başında boşanmanın açıklanmasından bu yana kapalı kapılar ardında ilk görüşme gerçekleşti. Evli çift hâlâ aynı ofisi paylaşıyor ve ikisi de bina kompleksinde görülüyor. Şimdi Ben ve Jen ilk kez çocuklarıyla birlikte yeniden ortaya çıkıyorlar. Ortam ilk başta gergin görünüyor ancak daha sonra ikilinin öpüşürken görüldüğü iddia ediliyor.


Ben Affleck ve Jennifer Lopez çocuklarıyla öğle yemeği yiyor

Ben Affleck ve Jennifer Lopez, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü Los Angeles'taki Beverly Hills Oteli'nin önünde birlikte görüntülendi. "Argo" yönetmenine, önceki evliliğinden Jennifer Garner (52) olan çocukları Fin (15) ve Samuel (12) eşlik ediyor. En büyüğü Violet (18), yakın zamanda Connecticut'taki Yale Üniversitesi'nde okumaya başladı. "Get Right" tercümanı, 55 yaşındaki Marc Anthony ile birlikte olduğu ikizleri Max ve 16 yaşındaki Emme ile birlikte eve döner.


Hep birlikte otele girdiklerinde oyuncular oldukça nahoş bir konuşma yapıyor gibi görünüyor: Affleck, Lopez'e bir şeyler söylemek için eğiliyor. İlk bakışta vücut dili savunmacı bir izlenim bırakıyor; JLo dümdüz ileriye bakıyor. Fakat görünüş aldatıcı mıdır?


JLo ve Ben Affleck'in öpüştüğü bildirildi

Ben Affleck + JLo: Aşkın başka bir dönüşü mü? Çocuklarla tanışırken öpüşürken görüldü - Magazin Haberleri

“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


Çünkü bir görgü tanığının "Altıncı Sayfa"da söylediğine göre Jennifer Lopez ve Ben Affleck öğle yemeği sırasında tekrar yakınlaştılar, hatta çok yakınlar. Kaynak, "Ben ve JLo şu anda Beverly Hills Oteli'ndeki Polo Lounge'da el ele tutuşuyor ve öpüşüyorlar. Çocuklar onlarla birlikte ama ayrı bir masadalar" dedi. Ben ve Jen'in ikinci aşka dönüşlerini kutlamaları muhtemelen en büyük sansasyon olurdu.


Öğle yemeğinin ardından sıcak veda

Ben Affleck + JLo: Aşkın başka bir dönüşü mü? Çocuklarla tanışırken öpüşürken görüldü - Magazin Haberleri

Bu Haber Hic Kacmaz Hadi Tikla


Mekandan ayrılırken hem Ben hem de Jennifer'ın yüzlerinde gülümseme var. Bu öğle yemeğinin çocuklar için de anlamı büyük olmalı. Sonuçta çocukların birbirleriyle yakın ilişkileri var ve üvey babaları ve üvey anneleriyle de son derece iyi anlaşıyorlar.


Veda ederken de bu durum netleşiyor: 12 yaşındaki Samuel, Jennifer Lopez'i kollarına alıyor ve onu bırakmak istemiyor gibi görünüyor. Müzisyen de bu sıcak kucaklaşmaya karşılık veriyor ve elini sevgiyle onun başının arkasına koyuyor. Şarkıcı ve film yapımcısının gerçekten birbirlerini tekrar bulup bulmayacaklarını zaman gösterecek. Kesin olan bir şey var: Ben Affleck ve Jennifer Lopez, çok kısa süren evlilikleri sırasında ailelerini bir araya getirdiler; belli ki yamalı mutluluklarını sürdürmek istiyorlar.

Kullanılan kaynaklar: actionpress, Pagesix.