Kadir Ezildi Nişan için 500 bin TL harcadı: ve 1 kilo Altın Taktı.


Kadir Ezildi Nişan için 500 bin TL harcadı: ve 1 kilo Altın Taktı.

Nişan için 500 bin TL harcadığını açıklan fenomen, ve 1 kilo Altın Taktı. son olarak damat bohçasını paylaştı. Gamze Türkmen'in altın bileziklerinin de yer aldığı paylaşıma eleştiri yağdı.

'En Hamarat Benim' programının sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanmıştı. Mutlu anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan fenomen isme sevenlerinden tebrik mesajları yağmıştı.


1 kilo Altın Taktı 'Gösteriş' yorumlarına tepki gösterdi

Son olarak kendisini terk eden ve yıllar sonra ortaya çıkan babasına ateş püskürerek 500 bin TL nişan harcaması yaptığını söyleyen fenomen, müstakbel eşi Gamze Türkmen'in yaptığı damat bohçası gününden çekilenleri sosyal medya hesabından yayınladı.


"Türkmen'in kolundaki 1 kilo bilezikler dikkat çekti"

Her özel gününde profesyonel çekim yaptıran Ezildi, damat bohçası gününü de es geçmedi. Yaptırdığı klip çekimini sosyal medya hesabından yayınlayan isim, "Gelenek görenek deyince de biz. Damat bohçamızda geldi" dedi.


"BENİ İLGİLENDİRMEZ"

"Paylaşımda Türkmen'in kolundaki bilezikler dikkat çekti."

Her ürünün pahalı markalardan seçilmesi gibi tüm detayların göründüğü videoya 'Gelenek değil bunlar gösteriş' gibi yorumlar geldi. Ezildi, ise yorumu yapan takipçisine 'Nasıl daha çok çatlayacaksan söyle' diyerek tepki gösterdi."

Gelen tepkiler sonrası bir paylaşım daha yapan Ezildi "Bazı karnı dar arkadaşlara yazıyorum; biz mevlitlerimizi bile detaylarını atlamadan yapıyoruz. Biz ailecek kendimizi seviyoruz ve önemsiyoruz. He sen kendini önemsemiyorsundur şimdiye kadar değer görmemişsindir bu da beni ilgilendirmez" şeklinde konuştu.