Rumer Willis: kimliği bilinmeyen itfaiyeciyle sıcak öpücükler


Rumer Willis: kimliği bilinmeyen itfaiyeciyle sıcak öpücükler

Rumer Willis: Ayrılığın hemen ardından! Bruce Willis'in kızı şimdi itfaiyeciyle sevişirken yakalandı.

Yaklaşık bir ay önce Rumer Willis, kızı Louetta'nın babasından ayrıldığını sosyal medyada kamuoyuna duyurmuştu. Şimdi yine kalbini vermiş gibi görünüyor.

Bu yılın ağustos ayında 36 yaşındaki Rumer Willis, şaşırtıcı bir şekilde 1 yaşındaki kızı Louetta'nın babası müzisyen Derek Richard Thomas'tan ayrıldığını Instagram'da duyurdu. Ancak kalp ağrısından eser yok. Yaklaşık üç hafta sonra, eski aksiyon yıldızı Bruce Willis'in (69) en büyük kızı, herkesin önünde tanımadığı bir adamı öpüyor ve kulaktan kulağa gülümsüyor.


Rumer Willis yeniden atandı mı?

Rumer Willis, 15 Eylül 2024 Pazar günü bir itfaiye istasyonunun yakınına park ettiği siyah SUV'sinden iniyor. Hollywood yıldızı Demi Moore'un 61 yaşındaki kızı, park yasağı tabelasını gözden kaçırmış gibi görünüyor. Belki de gözleri sadece yol kenarında tanıştığı adama baktığı için? Birbirleriyle şakalaşıyorlar ve gülüyorlar, tanıdık geliyorlar. Rumer, adamın kolundaki, kalbinin daha hızlı atmasına neden olabilecek dövmeleri inceliyor.


Park edilmeyen bölgede sıcak öpücükler

Rumer Willis kimliği bilinmeyen itfaiyeciyle sevişirken yakalandı

Koyu mavi bir Los Angeles İtfaiye Tişörtü giyiyor. Kahverengi saçlı, bıyıklı yabancının itfaiyeci olarak çalıştığı görülüyor. Rumer, açık mavi çiçekli yazlık elbisesi ve kovboy çizmeleriyle karşımıza çıkıyor. Ağarmış saçlarını sıradan bir topuz yaptı. Daha sonra ünlünün kızı ve adam yakınlaşıyor, sarılıyor ve tutkulu öpücükler veriyor. Başını ellerinin arasında sıkıca tutuyor.


New York onun kalbini çalıyor; tanımadığı bir adam bile mi?

Rumer Willis kimliği bilinmeyen itfaiyeciyle sevişirken yakalandı

Rumer Willis son birkaç gününü kızı Lou ile New York'ta geçirdi. Bu, yakın zamanda Instagram'da yayınladığı bir dizi fotoğrafta gösteriliyor. Ayrıca çekimlerin arasında itfaiye aracını gösteren bir fotoğraf da yer alıyor. Tesadüf mü yoksa kasıtlı mı? Bunu yalnızca Rumer biliyor. Şöyle yazıyor: "New York, yine kalbimi çaldın." Belki sadece şehri değil aynı zamanda belli bir adamı da kastediyor.


Kızının babasından resmi ayrılık

Rumer Willis kimliği bilinmeyen itfaiyeciyle sevişirken yakalandı

Olası yeni aşkını henüz sosyal medyada kamuoyuna duyurmak istemiyor. 23 Ağustos'ta Rumer, Instagram hikayesinde hayran soru oturumu sırasında artık kızının babasıyla birlikte olmadığını duyurdu.


Kendisi ve Derek'in hala bir çift olup olmadığı sorulduğunda 36 yaşındaki oyuncu ilk başta "Hayır" yanıtını verdi ve ardından şöyle devam etti: "Ben tek ebeveynim ve ortak ebeveynim. Lou'ya çok minnettarım. O en iyisi. Hayatımdaki tek şey ve bu ilişkide onun hayatıma girmesine zaman ayırdığım için sonsuza kadar minnettarım." Rumer Willis ve müzisyen Derek Richard Thomas 2022'nin sonundan beri bir çift.

Kullanılan kaynaklar: actionpress, instagram.com

kalbimin gülü