Vincent Cassel ve kız arkadaşı Narah Baptista bebek bekliyor


Vincent Cassel ve kız arkadaşı Narah Baptista bebek bekliyor

Vincent Cassel ve kız arkadaşı Narah Baptista ilk kez birlikte ebeveyn oluyorlar. Anne adayı güzel haberi birkaç fotoğrafla doğruluyor.

Mayıs 2024'e kadar 57 yaşındaki Vincent Cassel ve Narah Baptista, Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda birlikte yürüdüler. Artık ilişkilerinde daha da büyük bir dönüm noktasını kutlayabilirler: Baptista'nın Instagram'da duyurduğu gibi, o ve Fransız aktör birlikte ilk bebeklerini bekliyorlar.


Bebek mutluluğunda Vincent Cassel: kız arkadaşı Narah Baptista hamile

16 Eylül'de model, dar siyah bir elbiseyle merdiven boşluğunda poz verdiği üç fotoğraf yayınladı. Baptista kahverengi saçlarını hafif dalgalı ve gevşek bir şekilde giyiyor, elbisesinin kumaşı büyüyen bebek karnını sarıyor. İlk iki fotoğrafta döner merdivenin önünde ciddi bir ifadeyle duruyor ve aşağıya bakıyor; ancak üçüncü fotoğrafta gülümsemesi parlıyor. Kendisi de gönderiye "Annen seni bekliyor" yorumunu yapıyor ve Narah gönderinin arkasına kahverengi bir kalp koyuyor.


Yarım gün içinde anne adayı, yorum sütununda 12.000'den fazla beğeni ve sayısız tebrik bekleyebilir. Bu, Narah Baptista'nın ilk bebeği, ancak model (henüz) küçük sevgilisinin cinsiyetini veya ne zaman gün ışığını göreceğini açıklamadı.


Vincent Cassel'in 4 numaralı bebeği

Vincent Cassel'in 4 numaralı bebeği

Paris doğumlu oyuncu ve yapımcı, partnerinin hamileliği hakkında henüz kamuya açık bir yorumda bulunmadı. Çiftin Instagram akışındaki son fotoğrafı, Narah ve onu sayısız insanın ortasında sımsıkı kucaklaşmış halde gösteriyor. Cassel, fotoğrafa "1" rakamı ve yanan kırmızı kalp emojisiyle yorum yapıyor.


Cassel ve Baptista, ilk kez Kasım 2023'te bir çift olarak kamuoyunun önünde görüldü. Aynı yılın nisan ayında aktör, 27 yaşındaki eşi Tina Kunakey'den ayrıldı. Onunla olan ilişkisi, 5 yaşındaki kızları Amazonie ile sonuçlandı. Cassel'in Monica Bellucci (59) ile birlikte kızları Deva (20) ve Leonie (14) de var.

Kullanılan kaynak: instagram.com

kalbimingulu.com