Johnny Depp: Kaptan Jack Sparrow hastaneyi ziyaret etti


Johnny Depp: Kaptan Jack Sparrow hastaneyi ziyaret etti

Johnny Depp, bir hastanenin çocukları için kült Kaptan Jack Sparrow rolüne büründü.

61 yaşındaki Johnny Depp, kült Kaptan Jack Sparrow rolüne geri döndü, ancak bu sadece kısa bir süre için. Aktör, İspanya'nın San Sebastian kentindeki bir çocuk hastanesi olan Donostia Üniversite Hastanesi'nde çocukları ve ekibi "Karayip Korsanları"nın popüler film karakteriyle sevindirdi.


Rasta, göz kalemi ve sakal: Depp, tam Sparrow kıyafetiyle, karakterinin tipik yürüyüşüyle ??hastane koridorlarında yürüdü ve hem çocukları hem de personeli eğlendirdi. TMZ tarafından yayınlanan bir videoda ayrıca personelle sohbet ettiği, elini kalbinin üzerine vurduğu ve havadan öpücükler verdiği bir sahne de yer alıyor. Ayrıca doktorlar, hemşireler, hemşireler ve diğer çalışanlarla fotoğraf çektirdi.


Depp her çocukla vakit geçirdi

Elbette Depp, popüler Disney karakteri rolüyle çocuklara en çok zaman ayırdı. Resimlerde Sparrow rolündeki Depp'in bir bebeği kucağına aldığı, hastane yatağında bir oğlanla el sıkıştığı ve bir kızla annesini güldürdüğü sahneler gösteriliyor. Hastane daha sonra şunları söyledi: "Aktör, Kaptan Jack Sparrow gibi, kız ve erkek çocuklara yaklaştı ve her biriyle fotoğraf çektirdi. Onlar güldüler, anekdotlar anlattılar ve bu, birkaç dakikalığına yaşadıkları zorlukları unutmalarına yardımcı oldu. " Depp, birkaç yıldır kült rolüyle kliniklerdeki hasta çocukları ziyaret ediyor.


Ancak Depp çocukları neşelendirmek için İspanya'da değildi. Son projesi “Modi”nin prömiyeri 28 Eylül Cumartesi günü sona eren San Sebastian Film Festivali'nde yapıldı. Olağanüstü İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani'nin hikayesinin anlatıldığı filmi 1990'lardan bu yana ilk kez Depp yönetti.


Bir sonraki “Karayip Korsanları” bölümü yeniden başlatılacak

Depp'in yakında yeni bir "Karayip Korsanları" rolü için ikonik rolüne geri dönüp dönmeyeceği pek olası değil. 81 yaşındaki film yapımcısı Jerry Bruckheimer, Mart 2024'te "Karayip Korsanları"nın bir sonraki bölümünün popüler serinin yeniden başlatılması olacağını duyurdu. Bruckheimer, bunun farkına varmanın daha kolay olduğunu "çünkü belirli oyuncuları beklemenize gerek yok" diye açıkladı.

kalbimingulu-Haberler