Film galasında Angelina Jolie ailesinin desteğiyle kutluyor


Film galasında Angelina Jolie ailesinin desteğiyle kutluyor

New York Film Festivali'de Angelina Jolie'nin yeni filmi "Maria"nın galasında üç çocuğu eşlik ediyor.

49 yaşındaki Angelina Jolie, altı çocuğundan üçünü New York Film Festivali'ne getirdi. Pazar günü orada birlikte “Maria” filminin galasını kutladılar. Oscar kazananına Lincoln Center'daki Alice Tully Hall'da düzenlenen etkinliğe 20 yaşındaki Pax, 19 yaşındaki Zahara ve 23 yaşındaki Maddox eşlik etti.


Pax Thien Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie ve Maddox Chivan Jolie-Pitt, New York Film Festivali'nde "Maria" filminin galasında.

Jolie, koyu renkli topuklu ayakkabılarla kombinlediği pilili etekli, kolsuz beyaz elbisesiyle kırmızı halıda yürüdü. Elbise, 1955 tarihli Madame Grés Robe'dan ilham alıyor. Fransız modacının bu parçası, Jolie'nin o dönemde Paris'te başarının tadını çıkaran opera sanatçısı Maria Callas rolündeki başrolüyle zamana ve kültüre uyuyor. Kızı Zahara da kolsuz beyaz bir elbise giyerken, 19 yaşındaki kız saten bir görünüm tercih etti. Pax gri takım elbise ve gri kravat ile beyaz gömleği tercih ederken, Maddox ise siyah takım elbise, koyu kravat ve beyaz gömlekle karşımıza çıktı.


Angelina Jolie destek alıyor: Pax ve Maddox "Maria" setinde Jolie'yle birlikteydi

Angelina Jolie'nin oğulları Pax ve Maddox da, 49 yaşındaki Jolie'nin opera yıldızı Maria Callas'ı (1923-1977) canlandırdığı "Maria" filminin setinde yönetmen yardımcılığı yaptı. Biyografiyi 48 yaşındaki Pablo Larraín yönetti. Jolie The Hollywood Reporter'a oğulları hakkında şunları söyledi: "Bunu birkaç kez yaptılar ve bence bu onlar için iyi. Pax fotoğraf çekmeyi ve bunu yapması için görevlendirilmeyi seviyor ve Pablo harikaydı ve bu konuda iyi olduğunu fark etti. BT."


Oyuncu ayrıca sette oğullarının duygusal desteği için de minnettardı çünkü rolün kendisinden çok şey istediği açıktı. "Gerçekten zor zamanlar geçirdiğimde yanıma gelip bana sarılırlar ya da bir fincan çay verirlerdi."


ABD'de “Maria” 27 Kasım'da seçili sinemalarda ve 11 Aralık'tan itibaren yayın hizmeti Netflix'te gösterilecek. Alman izleyicinin daha uzun süre sabırlı olması gerekecek; film Şubat ayında burada sinemalarda olacak.

Angelina Jolie altı çocuk annesi

Jolie'nin 18 yaşındaki üç küçük çocuğu Shiloh ve 16 yaşındaki ikizleri Vivienne ve Knox, New York'taki "Maria" gösteriminde yoktu. Altı çocuğun babası, aktrisin eski kocası Brad Pitt (60). 2016'daki ayrılıklarından bu yana gül bahçesi içindeler.

Kullanılan kaynaklar: hollywoodreporter.com