Rebel Wilson: İtalyan düğününün ilk tüyler ürpertici fotoğrafları


Rebel Wilson: İtalyan düğününün ilk tüyler ürpertici fotoğrafları

"Si" dediler: Aktris Rebel Wilson ve tasarımcı Ramona Agruma, Sardunya'da çift gelinlik görünümünde evlendiler.

44 yaşındaki Avustralyalı aktris Rebel Wilson, partneri 40 yaşındaki Ramona Agruma ile İtalya'nın Sardunya adasında evlendi. ABD dergisi "People"ın kaynaklara dayanarak bildirdiği gibi, çift 28 Eylül 2024 Cumartesi günü evlendi. Hollywood yıldızı bunu iki düğün fotoğrafıyla doğruladı.


Asi Wilson ve Ramona'sı: Çift gelinlik görünümüyle parlıyorlar

Rebel Wilson ve Ramona Agruma, iki tanrıça gibi kulaklarına kadar gülümsüyorlar: İkisi de omuzsuz, uzun kuyruklu, A kesim bir gelinlik giymişler. “Pitch Perfect” yıldızı saçlarını açık ve dalgalı kullanıyor. Moda girişimcisi ayrıntılı bir kabarıklık yapmayı tercih etti. Bu günde sadece bir adet beyaz gülden oluşan gelin buketi değil, iki adet gelin buketi vardı.


Wilson, Instagram hikayesinde paylaştığı ikinci fotoğrafta İtalyan düğün fotoğrafçıları Claudia ve Luca Rossini için poz veriyor. Rebel'in gelinliğinin iki yan cep sayesinde rahat bir dokunuş kazandığını ortaya koyuyor.


Disneyland'da Disney Prensesi ile nişanlanmak

Rebel Wilson: İtalyan düğününün ilk tüyler ürpertici fotoğrafları yayınlandı

Haziran 2022'de Rebel Wilson ve Ramona Agruma ilişkilerini kamuoyuna duyurdu. O sırada komedyen Instagram'da bir çift selfie paylaşmıştı ve şöyle yazmıştı: "Bir Disney prensi aradığımı sanıyordum... ama belki de başından beri gerçekten bir Disney prensesine ihtiyacım vardı." Nişan daha sonra 2023 Sevgililer Günü'nde Disneyland, Kaliforniya'daki Uyuyan Güzel Kalesi'nin önünde gerçekleşti.


Düğün de muhtemelen aynı derecede romantikti. Çiftin İtalya ile özel bir bağı var ve ilk tatillerini birlikte İtalya'da geçirdiler. Aşklarını ilan ettikten birkaç gün sonra Wilson, Sardunya'nın sahil kasabası Porto Cervo'dan bir çift fotoğraf yayınladı. Seçkin Hotel Cala di Volpe'de beş gün geçirdiler.


Kızı Royce hayatını değiştirdi

Rebel Wilson: İtalyan düğününün ilk tüyler ürpertici fotoğrafları yayınlandı

Asi Wilson daha önce erkeklerle ilişki içindeydi. Daha sonra tasarımcı Ramona Agruma ile bir anlık aşk yaşadı. Aşklarının duyulmasından sadece birkaç ay sonra çift, Kasım 2022'de taşıyıcı anne aracılığıyla 1 yaşındaki kızları Royce Lillian'ın doğduğunu duyurdu.


Çift, üç ay sonra yeniden nişanlandı. Avustralya'daki Morning Show'a katılan Agruma, Royce'un doğumunun her iki kadın için de "hayat değiştiren" bir deneyim olduğunu söyledi. "Sanki kendin yerine başkasını düşünmeye başlıyorsun, önceliklerin değişiyor."

Kullanılan kaynaklar: People, instagram, kalbimingulu.com