Pamela anderson: Oğullarım için Tommy'den ayrılmak zorunda kaldım


Pamela <span>and</span>erson: Oğullarım için Tommy'den ayrılmak zorunda kaldım

Pamela Anderson Tommy Lee ile evliliğinin sona erdiğini, ve "Oğullarım olmasaydı bu kadar güçlü olamazdım"

Yeni bir röportajda Pamela Anderson, müzisyen Tommy Lee ile evliliğinin sona erdiğini ve hayatının nasıl farklı, çok daha trajik bir hal alabileceğini anlattı. Oyuncu, iki oğlunun ona güçlü olma ve yola devam etme gücü verdiğini söyledi.


Geçen yıl, 57 yaşındaki Pamela Anderson, anılarında, birçok evlilik yapmasına rağmen, yalnızca 61 yaşındaki eski kocası Tommy Lee'ye gerçekten aşık olduğunu itiraf etmişti. "Baywatch" oyuncusu, 1995-1998 yılları arasında metal grubu Mötley Crüe'nin davulcusu ile evliydi ve ondan ayrıca 28 yaşında Brandon Lee ve 26 yaşında Dylan Lee adlı iki oğlu var. Büyük aşkından ayrı kaldığı durumu yeniden anlattı ve şok eden bir açıklama yaptı.


Pamela Anderson: "Oğullarım olmasaydı bu kadar güçlü olamazdım"

90'ların seks sembolünü dünya çapında "Yılın Kadını" ilan eden Glamour dergisine verdiği röportajda Pamela Anderson, zor geçmişini anlatıyor. Konuşma, hayatları trajik bir şekilde sona eren kadınlara dönüyor; örneğin Amy Winehouse (†27), önce başarılı oldu, sonra kaza yaptı ve sonunda çok erken öldü. Anderson, hayatının benzer olabileceğini kabul ediyor. "Kesinlikle" diye kabul ediyor. "Devam edebileceğim pek çok durum vardı ama hayatımı kurtaran şey -ki bunu çocuklarınıza asla yapmak istemezsiniz- çocuklarımdı. Çünkü oğullarım olmasaydı bu kadar güçlü olamazdım. öyleydi."


"Niyetim onun için bir aile yaratmaktı"

Pamela Anderson: Oğullarım için Tommy'den ayrılmak zorunda kaldım

Buna göre ona hayatının belirli anlarında devam etme gücünü verenler çocuklarıydı. “Oğullarım için güçlü olmak zorundaydım” diye devam ediyor. "Ayrıca oğullarım için Tommy'yi de bırakmak zorunda kaldım. Her ne kadar başka insanlarla evlensem ve başka şeyler yapsam da niyetim onlara bir aile kurmaktı." Üç yıl süren fırtınalı bir evliliğin ardından Pamela Anderson, Tommy Lee ile yaşadığı aile içi anlaşmazlığın artması üzerine ondan boşanma davası açtı. Boşanmanın ardından ikili birkaç kez tekrar bir araya geldi, ta ki aralarındaki ilişki nihayet bozulana kadar. Pamela Anderson daha sonra 53 yaşındaki Kid Rock ile, iki kez 56 yaşındaki Rick Salomon ve koruması Dan Hayhurst ile evlendi.