George Clooney: 14 milyona! Villasını bu modele satıyor


George Clooney: 14 milyona! Villasını bu modele satıyor

Hollywood'daki evinizi değiştirin: George ve Amal Clooney için çantalarınızı toplamanın zamanı geldi. Gösterişli çift, villalarını ünlü bir modele ve onun futbolcu eşine sattı.

Model Olivia Culpo (32) ve profesyonel futbolcu kocası Christian McCaffrey (28), kendilerine yeni bir yuva ısmarladılar. İngiliz tarzı bir mülk için 14,5 milyon dolar (yaklaşık 13 milyon euro) gibi devasa bir miktar ödedikleri söyleniyor. Önceki sahipleri, yeni gururlu sahipleri kadar ünlüdür. 63 yaşındaki George Clooney ve 46 yaşındaki eşi Amal Clooney, son birkaç yıldır her ikisi de 7 yaşındaki ikizleri Ella ve Alexander ile birlikte burada yaşamıyor.


George Clooney, Olivia Culpo'ya modellik yapmak için malikanesini satıyor

Fryman Canyon'un seçkin yerleşim bölgesinde yer alan villa, Beverly Hills, Studio City ve ünlü Walk of Fame'e yakındır. 12.000 metrekareyi aşan alanıyla tesis, lüksü ve mahremiyeti en üst düzeyde sunuyor.

Ana evde altı yatak odası bulunuyor ve şarap mahzeni ve ev sineması da dahil olmak üzere toplam 650 metrekareye yakın yaşam alanı bulunuyor. Birkaç ayrı konuk evinin yanı sıra bir havuz ve tenis kortu da topluluğu tamamlıyor.


Hayatın yeni aşaması

Olivia Culpo ve NFL yıldızı kocası için bu, yaşamlarında yeni bir evrenin başlangıcı olmalı. 2024 yazında Rhode Island'da görkemli bir kutlamayla evlenen çift, basında çıkan haberlere göre yakın zamanda çocuk sahibi olmayı planlıyor.


Olivia Culpo'nun komşu Encino mahallesinde halihazırda bir evi var. San Francisco 49ers'a taşındıktan sonra Christian McCaffrey, Kuzey Carolina'daki mülkünü ve Charlotte'taki bir daireyi satışa çıkardı.

Stevie Nicks de burada yaşıyordu

Stevie Nicks de burada yaşıyordu

Ancak Clooney ailesi için veda etme zamanı geldi. George Clooney bu şık mülkü neredeyse 30 yıldır elinde tutuyordu ve onu 1995 yılında 2,2 milyon doların (yaklaşık 2 milyon euro) biraz altında bir fiyata satın aldı. Ondan önce müzik ikonu ve “Fleetwood Mac” solisti 76 yaşındaki Stevie Nicks burada yaşıyordu.


Ancak Clooney'ler kesinlikle evsiz değil. Ünlü cazibeli çiftin, Como Gölü'ndeki ünlü villa da dahil olmak üzere Amerika ve Avrupa'da çok sayıda mülkü var.

Kullanılan kaynaklar: Instagram,agesix.com,architecturedigest.com