Will Smith: çekimlere uzun bir ara verilmesini istiyor.


Will Smith: çekimlere uzun bir ara verilmesini istiyor.

Will Smith ve Tommy Lee Jones "Siyah Giyen Adamlar"ın çekimleri sırasında pek çok şeye katlanmak zorunda kaldılar.

Siyah Giyen Adamlar'ın yönetmeni Barry Sonnenfeld, Will Smith'le çekimler hakkında pek de hoş olmayan bir hikaye paylaştı.

56 yaşındaki Will Smith'le çalışmak görünüşe göre her zaman kolay değil. “Siyah Giyen Adamlar”ın 71 yaşındaki yönetmeni Barry Sonnenfeld'in açıkladığı gibi, aktörün muhtemelen sindirim sorunları vardı.


"Kelly Ripa ile Kamera Dışında Konuşalım" adlı podcast'te Sonnenfeld, Smith'le çekim yapmayla ilgili pek de gurur verici olmayan bir hikaye anlattı. Bir sahnede Smith, rol arkadaşı Tommy Lee Jones (78) ile birlikte dönüşen bir arabanın içindeydi. Çekimler sırasında iki oyuncu "hava geçirmez şekilde kapatılmış" bir kapsül içinde birlikte oturmak zorunda kaldı.


Sonnenfeld, Smith'in çekimler sırasında Jones'tan nasıl özür dilemeye başladığını hatırlıyor. Smith'ten alıntı yaptı: "'Ah, çok üzgünüm. Tommy, çok üzgünüm. Baz, merdiveni getir.' Tommy'nin 'Sorun değil Will. Endişelenme, endişelenme Will' dediğini duydum." O sırada kapsülde ne olduğunu bilmiyordu. Sonnenfeld, "Bunun üzerine merdivenle koştuk. Merdiven gelip merdivenlerden aşağı koşarken Tommy bacağını uzattı. Ve olan şuydu: Will Smith bir osuruk" dedi.


Sahne üç saatliğine boşaltılmak zorunda kaldı

Yönetmen şikayet etmeye devam etti: "Will Smith'in osuruğuyla çok küçük, hava geçirmez bir odada" sıkışıp kalmak için en iyi yer değildi. Sonnenfeld, "Disney Çiftliği'nde onun yanına oturmak bile istemezsiniz" dedi. Aslında osuruğun çekim günü açısından geniş kapsamlı sonuçları oldu: "Yaklaşık üç saat boyunca sahneyi boşalttık. Ve bu inanılmaz" dedi Sonnenfeld.


Bu gaz, Sonnenfeld'in Smith'le birlikte iki "Siyah Giyen Adamlar" filmi daha çekmesine engel olmadı. Yine de yeni sohbette bu deneyimden sonra Smith'le çalışmayla ilgili vardığı sonuç şu: "Hayır, o iyi bir adam. Sadece osuruyor. Bazıları öyle yapıyor, bazıları yapmıyor."