Yeliz Koç Snow Kızının Doğum gününü kuladi 3 yaşına girdi.


Yeliz Koç Snow Kızının Doğum gününü kuladi 3 yaşına girdi.

Yeliz Koç ve Jimi Blue'nun kızları 3 yaşında. Ochsenknecht ailesinden pek çok kişi de küçük Snow'a mutlu bir doğum günü diledi.

Yeliz Koç (30), Instagram hesabından kızını “Doğum günün kutlu olsun Kızım” diyerek tebrik ediyor. Akrabalarıyla iletişimi kesen realite TV yıldızı Jimi Blue Ochsenknecht'in (32) çocukları 2 Ekim'de üç yaşına girdi. Ancak Snow babasından herhangi bir tebrik bekleyemese de Ochsenknecht ailesinin diğer üyeleri ellerinden geleni yapıyor.


Baba Jimi Blue kızından kaçınıyor

Yeliz Koç her şeyi kızı Snowy için yapıyor. Ayrıca üç yaşındaki çocuk için harika bir doğum günü masası hazırlıyor, balonları ve pastayı Instagram'da gösteriyor. Realite TV yıldızı bekar bir ebeveyn çünkü baba Jimi Blue Ochsenknechst, kızıyla hiçbir şey yapmak istemiyor. Geçmişte kendisini artık silinen bir YouTube videosunda açıkladığı gibi "istemsiz bir yapımcı" olarak görüyordu. Uwe Ochsenknecht'in (68) oğlu daha sonra bu açıklamasından dolayı özür dilese de kızını hâlâ tanımak istemiyor. Artık Almanya'da bile yaşamıyor.


Ochsenknecht ailesi Yeliz'in kızını tebrik etti

Kız kardeşi Cheyenne Ochsenknecht'in (24) tam tersi. İki çocuk annesi, kocası Nino ile birlikte bir çiftlikte yaşıyor; kızı Mavie ve Snow hemen hemen aynı yaşlarda. Ochsenknecht ailesinin en küçüğü Yeliz'le yoğun iletişim halindedir. Elbette Snow'un Cheyenne Teyze'den bir tebrik bekleyebileceği açık.