Michael Douglas: Golf turnuvası için rahat bir kıyafet seçti


Michael Douglas: Golf turnuvası için rahat bir kıyafet seçti

Michael Douglas İskoçya'da bir golf turnuvasına katılıyor. Gündelik bir kıyafetle sahada tam fiziksel çaba gösterdi.

80 yaşındaki Michael Douglas, 3-6 Ekim tarihleri ??arasında gerçekleşecek olan İskoç golf turnuvası Alfred Dunhill Links Şampiyonası'nda yarışıyor. Amerikalı aktör, etkinliğin ikinci gününde Kingsbarns golf sahasında gri bir şapka, aynalı güneş gözlüğü, siyah balıkçı yaka kazak ve gri pantolonla göründü. Fotoğraflarda Hollywood yıldızının uzun çimlerin arasından tüm gücüyle nasıl bir tişört vuruşu yaptığını görebilirsiniz.


Turnuva, profesyonel golfçüler ve amatörlerden oluşan takımlar arasında oynanır. Bu seferki bir diğer ünlü katılımcı da 74 yaşındaki Bill Murray. Organizatörler, Douglas'ın şu ana kadar sahada ne kadar başarılı olduğunu Instagram'da paylaştığı bir klipte gösterdi; bu klipte, oyuncu iyi bir şut çektiği için mutlu oldu.


Michael Douglas: Golf sevdiğim bir tutkudur

2005 yılında 25 Eylül'de 80. yaş gününü kutlayan Douglas, bir kez golf turnuvasına katıldı. Geçen yıl 55 yaşındaki eşi Catherine Zeta-Jones da katıldı. Golf sahasında kapitone bir ceket ve bir şapkanın yanı sıra siyah eldivenler ve spor ayakkabılarla göründü.


Birkaç gün önce Zeta-Jones, Instagram'da ikisinin yeşil alanda birlikte durmaktan hoşlandığını gösterdi. Çiftin golf sahasında kol kola olduğu fotoğrafın yanına şunları yazdı: "Yeşil ol! Hafta sonu kaçamağı! Mutlu eş, mutlu hayat!"