Kim Kardashian: Menendez kardeşlerin özgürlüğünü istiyor


Kim Kardashian: Menendez kardeşlerin özgürlüğünü istiyor

Kim Kardashian, gerçek suç dizisi “Canavar”dan tanınan Menendez kardeşlerin tarafını tutuyor ve katiller için özgürlük talep ediyor.

43 yaşındaki Kim Kardashian, en son Netflix dizisi "Monster"da anlatılan, tutuklu bulunan 53 yaşındaki Erik ve 56 yaşındaki Lyle Menendez kardeşleri ziyaret ettikten üç hafta sonra davayla ilgili konuştu. Ona göre 1996 yılında anne ve babasını öldüren iki kardeşin müebbet hapis cezaları yeniden gözden geçirilmelidir.


NBC News'e yazdığı makalede Kardashian, kardeşlerin serbest bırakılması çağrısında bulundu. Kardashian bakış açısı hakkında yazmaya devam ediyor: "Lyle ve Erik'le vakit geçirdim; onlar canavar değiller. Onlar nazik, zeki ve dürüst adamlar." Diğer şeylerin yanı sıra ikilinin hapishanede elde ettiği başarıları sıralıyor. Örnek teşkil edecek bir disiplin geçmişine sahip olduklarını, birden fazla üniversite diplomasına sahip olduklarını, yaşlılara bakıcılık yaptıklarını ve üniversite programlarında mentorluk yaptıklarını söylediler.


24 aile üyesinden tam destek

Kardashian ayrıca, aralarında öldürülenlerin kardeşlerinin de bulunduğu 24 aile üyesinin Lyle ve Erik'e tam destek verdiğini ve yargıdan onların serbest bırakılmasını istediğini hatırlattı. Kardashian ayrıca kişisel bir hikayeyi de aktarıyor. İki adamın muhafızları ona, adamların komşu olması konusunda rahat olacağını söyledi.


Lyle ve Erik Menendez, babalarının yıllarca istismarına maruz kaldıktan sonra 1996 yılında, 18 ve 21 yaşlarındayken ebeveynlerini evlerinde vurarak öldürdüler. Erkekler bugüne kadar hala meşru müdafaa talebinde bulunuyorlar.


“Yargılama ve ceza seri katile daha uygundur”

Son olarak Los Angeles'taki savcılar, Menendez kardeşlerin avukatlarının mahkemeden mahkumiyet kararlarını bozmasını istemesinin ardından davadaki yeni delilleri inceledi. Kim Kardashian da artık bu konuda konuşuyor. Realite yıldızı cinayetlerin affedilemez olduğunu yazıyor. Ancak: "Bu kardeşlerin aldığı yargılama ve ceza, sevdikleri ve güvendikleri kişilerin ellerinde yıllarca cinsel istismara maruz kalan iki kişiden daha çok bir seri katile yakışırdı. Ömür boyu olduğunu düşünmüyorum "Hapsedilmesi doğruydu Bu karmaşık davanın cezası."


Kim Kardashian birkaç yıldır hukuk okuyor ve haksız yere hapiste olduğuna inandığı hükümlüler için uzun süredir kampanya yürütüyor. 2022'de "Hollywood Reporter"a, mezun olduktan sonra öncelikle eski mahkumları çalıştıracak kendi hukuk firmasını kurmak istediğini açıkladı.